15.2 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

FOTO/VIDEO: Se toarnă covor asfaltic în cartierul medieșean Vitrometan

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Începând de marți au demarat lucrările de turnare a covorului asfaltic pe strada Sebeșului din cartierul Vitrometan.

Această stradă face parte din programul de „Lucrări de întreținere a drumurilor publice în municipiul Mediaș“, semnat de către municipiul Mediaș în anul 2023.
Lucrările din zona străzii Sebeșului au început în acest an, cu reabilitarea sistemelor de apă (desfășurate prin Programul Operațional Infrastructură Mare) și a canalizării pluviale (prin programul „Anghel Saligny“).

Publicitate

În perioada următoare, pe această stradă se vor realiza marcajele rutiere orizontale și verticale.

Publicitate

„Cartierul Vitrometan a intrat în procesul de modernizare, așa cum am spus încă de anul trecut.

După înlocuirea rețelelor de apă, canalizare menajeră și canalizare pluvială, vom interveni cu refacerea trotuarelor acolo unde este cazul, cu amenajarea de noi locuri de parcare acolo unde este posibil și cu turnare de covoare asfaltice.

Astăzi s-a turnat covor asfaltic pe strada Sebeșului, o stradă extrem de circulată din cartier. Pe etape, toate străzile din cartierul Vitrometan vor fi modernizate.

Pe lângă acest program, cartierul beneficiază de un bazin de înot modern, va beneficia de o creșă și nu în ultimul rând promisiunea mea este aceea că și școala va intra într-un amplu program de modernizare“, a declarat primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Astrid Fodor conduce detașat în sondajul lui Lucian Alexandru Găvozdea

Dacă mâine ar fi alegerile în municipiul Sibiu, actualul primar Astrid Fodor și-ar păstra funcția de edil al orașului....

Știri pe același subiect