27.9 C
Sibiu
sâmbătă, iulie 2, 2022

Reţeua de gaz intră în reabilitare pe încă cinci străzi

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Societatea deţinătoare a reţelelor de gaz a cerut şi primit din partea municipalităţii avizul pentru executarea unei serii de lucrări de înlocuire a reţelei proprii pe încă cinci străzi. Pe strada Fochiştilor lucrările vor fi executate în perioada 24 – 30 octombrie şi vor afecta doar una dintre benzile de circulaţie. în perioada 26 – 30 octombrie vor fi înlocuite conductele de gaz pe strada Locomotivei, urmând să fie închisă doar o bandă de circulaţie. O bandă de circulaţie se va închide şi pe strada Garibaldi, în perioada 28 – 30 octombrie, pentru executarea lucrărilor amintite. „Echipele societăţii de gaz vor schimba conductele pe străzile Zaharia Boiu şi Ilie Măcelaru. Dat fiind faptul că aceste străzi primesc un volum mare de trafic, am dispus ca avizul să se acorde pentru efectuarea lucrărilor pe timp de noapte, când străzile amintite se vor şi închide traficului. Pe timpul zilei vor fi executate lucrări doar în spaţiile de parcare, traficul urmând să se desfăşoare în condiţii de şantier a declarat primarul Klaus Iohannis.

banner FITS
banner FITS
banner FITS
banner continental

Pe strada Zaharia Boiu lucrările vor fi executate în perioada 25 – 30 octombrie, iar pe strada Ilie Măcelaru perioada de lucru va fi în zilele de 29 şi 30 octombrie.

Traficul de pe strada Nicolaus Olahus va fi temporar afectat. Municipalitatea a eliberat un aviz pentru efectuarea unor branşamente ale reţelei de gaz. Branşamentele presupun însă traversarea străzii amintite, o bandă de trafic urmând să fie afectată sâmbătă, 23 octombrie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Dans aerian și muzică simfonică, la final de FITS, în Piața Mare

FITS se apropie cu pași repezi spre finalul ediției 2022. Evenimentul va aduce în ultima seară un spectacol inedit....
spot_img

Știri pe același subiect