13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

VIDEO: Canalizare, trotuare, locuri de parcare și de joacă noi în cartierul Vitrometan din Mediaș

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

În cartierul Vitrometan se desfășoară în această perioadă ample lucrări de modernizare, finanțate atât din fonduri guvernamentale și europene, cât și de la bugetul local.

Principalele lucrări efectuate sunt înlocuirea rețelelor de canalizare pluvială, modernizarea rețelelor de apă și canalizare menajeră, urmate de refacerea infrastructurii rutiere, dar și amenajarea de noi locuri de parcare și de joacă pentru cei mici.

Publicitate

„Așa cum am promis încă de la întâlnirea organizată în acest an în parc, străzile din cartierul Vitrometan vor intra într-un amplu program de modernizare.

Publicitate

Se vor efectua următoarele lucrări: înlocuirea rețelelor de canalizare pluvială prin programul guvernamental „Anghel Saligny“, scopul acestor lucrări fiind de a elimina inundațiile existente de-a lungul timpului.

Modernizarea rețelelor de apă și de canalizare menajeră se va realiza prin fonduri europene, deoarece aceste rețele nu au fost înlocuite de aproximativ 50 de ani.

Va urma refacerea trotuarelor, vom amenaja noi locuri de parcare și vom reface infrastructura rutieră prin turnarea de covoare asfaltice.

În final, vom amenaja locuri de joacă și vom înlocui băncile din cartier, acolo unde acest lucru se impune.

Întregul program de modernizare va dura aproximativ trei ani de zile“, a declarat primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect