9.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

ULTIMA ORĂ: Un colet suspect a pus pe jar autoritățile din Sibiu. Bagajul a fost lăsat între două mașini

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Miercuri, în jurul orei 13.30, prin apel 112, a fost sesizată prezența unui colet suspect, o geantă de călătorie aflată între două autoturisme parcate, pe strada Valea Aurie din municipiul Sibiu.

La locul indicat au fost trimise echipaje de polițiști din cadrul I.P.J. Sibiu și jandarmi din cadrul I.J.J. Sibiu, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor și luării tuturor măsurilor pentru protejarea populației.

„Pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență, la locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere și un echipaj SMURD din cadrul I.S.U. Sibiu.

De asemenea, au intervenit și specialiști din cadrul S.R.I. pentru efectuarea controlului pirotehnic, constatându-se că a fost vorba de un bagaj cu haine, cel mai probabil uitat de un locatar din zonă.

Intervenția s-a încheiat fără a fi constatate riscuri la adresa ordinii și siguranței publice”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Iarna a revenit în județul Sibiu

Iarna a revenit în județul Sibiu, în stațiunea Păltiniș, unde a nins vineri după amiaza.În staţiunea Păltiniș ninge, s-a...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect