22.4 C
Sibiu
duminică, mai 28, 2023

La numai 24 de ani, Viorica se luptă cu cancerul. Să o ajutăm să învingă!

Cele mai citite

banner

Viorica Andreea Aldea este educatoare la Grădinița cu Program Prelungit Nr.2 din Sibiu. Și-a dedicat viața copiilor îndrumându-i astfel încât startul lor în viață să fie unul reușit. Îi învăță să vorbească, să numere, să fie cuminți, să asculte și să creadă în povești, îi învâță cum să zâmbească mereu. Anul 2012 a supus-o însă la grele încercări. Avea doar 22 de ani, în luna septembrie, când a fost diagnosticată cu Limfom Hodgkin, formă cu scleroză nodulară stadiul III, un cancer al sistemului limfatic. Viorica a urmat un tratament cu citostatice, însă în luna februarie a acestui an boala a revenit.

Acum este nevoită să urmeze alte cure cu citostatice, după care, are nevoie de un transpalnt cu celule stem. Intervențiile trebuie făcute la Târgul Mureș și sunt foarte costisitoare. Familia fetei nu și-a achitat încă toate datoriile acumulate anul trecut, în urma spitalizărilor, a tratamentelor și a intervențiilor chirurgicale la care a fost supusă Viorica. 

Haideți să fim alături de ea și să o ajutăm! Este rândul nostru să o învățăm să aibă încredere, este rândul nostru să-i dăm putere, este rândul nostru să o facem să zâmbească și să-i arătăm că se poate.

Cine își dorește să o ajute pe Viorica o poate face la:

Cont: RO93BRDE330SV41629853300 deschis la BRD     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Continuă greva în învățământ. „Guvernul nu a rezolvat cerința esențială”

Greva generală din Educaţie continuă, pentru că, după trei zile de pauză în negocieri, executivul nu a venit cu...
spot_img

Știri pe același subiect