19.1 C
Sibiu
joi, septembrie 21, 2023

Mâţa blândă zgârie rău

Cele mai citite

Noi, românii avem un talent nebun de a bate frişcă din orice subiect de actualitate, fie el politic, social sau de can-can. Frecăm mangalul, frecăm menta, tăiem frunze la câini, batem apa-n piuă…

Toate acestea sunt expresii consacrate de generaţiile anterioare, care cunoşteau acest „talent” al nostru – de fapt o mare slăbiciune de caracter –, care are una şi aceeaşi consecinţă: vorbă multă, sărăcia omului. În limba internaţională: la acelaşi input, acelaşi output. Adică, ce bagi, aia scoţi. Parcă mai bine sună: vorbă multă, sărăcia omului. E mai înţelept spus. Şi afli şi la ce să te aştepţi. La ceea ce avem azi: o ţară în degringoladă de care toţi îşi bat joc, un popor ajuns la limita răbdării pe care toţi îl umilesc şi o haită de trădători care se sfâşie pe ciolanul descărnat al „puterii” din România.

banner
banner
banner
banner

Am pus „putere” în ghilimele, că asta nu-i putere să sugi laba tuturor hăbăucilor care se cred azi potentaţii lumii, care cred că pot schimba Creaţia lui Dumnezeu după chipul lor hâd şi care – dacă-i priviţi cu atenţie – pe măsură ce îmbătrânesc în demenţa lor şi se hârşesc în rele, seamănă tot mai mult cu stăpânul căruia şi-au vândut sufletul. Asta nu-i putere, domnilor trădători de neam şi Ţară. Asta e prostituţie! Însă, grijă mare, „meseria” asta  e pe termen scurt.

Dar, să-i lăsăm în bordelurile lor mafiote şi să încercăm să mai pricepem câte ceva din ce ni se pregăteşte.

În plan intern. Că în plan extern e dezastru. La capcanele care ni se întind sistematic pentru a intra într-un război complet străin interesului nostru naţional, NUMAI BUNUL DUMNEZEU ne-a ferit până astăzi!!! Lucrează cu materialul clientului, dovadă că mai sunt patrioţi români în structurile militare ale ţării. Să ne rugăm pentru ei!

În plan intern, chestia e că nu murim destul de repede, conform ordinelor externe. Dragi pensionari, care aţi predat democraţilor o Românie la cheie, nu mai aşteptaţi „recalcurarea pensiilor”. E o cacealma. O auziţi de DOI ANI aproape. Calcule, indici, factori de corecţie, procente, puncte de pensie, o adevărată trigonometrie. Cine vrea să facă cinstit lumină o face simplu şi cu cărţile pe faţă. Să nu ne facem iluzii. Porunca de la Bruxelles, prin multcântatul PNNR, e clară: nu creşte nici o pensie timp de 50 de ani. Dar cresc preţurile de 5o de ori pe an. Dragi elevi şi studenţi care aţi început, unii chiar cu drag, noul an şcolar! Nu trece mult şi veţi fi iarăşi izolaţi sub un pretext oarecare de colegi şi şcoală. Iar dascălii vor trăi din promisiuni. Dragi medici, din nou veţi trece prin furcile caudine, dacă să închideţi ochii la adevăr şi să participaţi la crima cu premeditare împotriva propriului popor, sau să mărturisiţi făcătura cu riscul de a vă supune oprobiului presei năimite. Iar voi, dragi poliţişti, cât de curând veţi  ridica bâta la fraţii voştri români din ordin politic. ŞI voi, dragi moderatori de televiziune şi „analişti”politici veţi plăti cu vârf şi îndesat păcatul greu la care v-aţi înhămat: păcatul împotriva evidenţei!

A scos din nou capul o mâţă blândă care zgârie rău, deşi nu se arată, dar veţi vedea ce-i poate pielea. A început să ne frece tărtăcuţa domnul Rafila cu o nouă pandemie. Cine se înhamă de frică, de prost sau din interese meschine la un nou genocid împotriva românilor, va avea de achitat o uriaşă notă de plată.

România profundă se apropie de limita răbdării şi să vă ferească bunul Dumnezeu de ghilotina mâniei populare!

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Egal cu un om în plus: FC Hermannstadt – FCSB 2-2

FC Hermannstadt și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, într-o partidă în care sibienii avut un jucător în plus...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect