17.9 C
Sibiu
vineri, iunie 9, 2023

„În căutarea vechilor maeștri”, la Casa Albastră din Piața Mare

Cele mai citite

Fotograf și educator cu normă întreagă, Claudiu Guraliuc vine la Muzeul Național „Brukenthal” cu o expoziție ce duce „În căutarea vechilor maeștri”. Acesta este titlul evenimentului ce va fi deschis sâmbătă, la ora 12, în Sala Multimedia a Casei Albastre din Piața Mare.
Specializat în portretistică și nud fine-art, Claudiu Guraliuc deține titlul de Master Photographer, cu distincţiile de Associate al Master Photographer Association UK şi Licentiate al Royal Photographic Society. În ultimii ani, a primit numeroase premii internaționale, iar în octombrie 2020, i-a fost decernat premiul de Fine Art Photographer of the Year la Gala Master Photography Awards din Marea Britanie, cu o imagine parte a seriei sale picturale, de inspirație barocă.
„În ianuarie 2022, a primit titlulurile de International Master Photographer of the Year 2021, una dintre distincţiile de top din industrie, Portrait Photographer of the Year și Fine Art Photographer of the Year, la cea de-a 38-a ediție anuală a Master Photographers International Awards în Regatul Unit. Lucrările sale sunt prezente în publicații internaționale, în galerii și colecții private din Europa, Asia si Statele Unite. Este reprezentat de Katsea Art Gallery din Baltimore, MD, SUA si Influx Gallery, Notting Hill, London, UK”, spune Adrian Luca, curatorul expoziției de la MNB.
Expoziția artistului poate fi văzută în Casa Albastră până în 19 iunie. Aceasta este realizată în colaborare cu Fine Art Gallery.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Noul Spital Județean de Urgență Sibiu, mai aproape de obținerea finanțării

Guvernul Ciucă a adoptat actul normativ care permite depunerea Cererii de finanțare pentru Spitalul Nou, la valoare integrală.Este vorba...
spot_img

Știri pe același subiect