20.2 C
Sibiu
joi, iunie 30, 2022

Școala Populară „Ilie Micu” își deschide porțile

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” din Sibiu își deschide, începând de astăzi, porțile. Cei curioși să descopere activitatea instituției sunt așteptați la Festivalul „Zilele Porților Deschise”, aflat la cea de-a XI-a ediție și care se desfășoară între 19 – 31 mai.
Zilele Porților Deschise sunt organizate de Consiliul Județean Sibiu și Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” Sibiu, sărbătorind, totodată, 106 ani de la nașterea lui Ilie Micu, dirijor, compozitor, pedagog și ctitor al Școlii Populare de Arte din Sibiu.
În cadrul evenimentului, sunt programate diferite ateliere și manifestări artistice.
Potrivit organizatorilor, în 24 și 31 mai, între orele 11-17, vor avea loc ateliere de pictură la Muzeul Național „Brukenthal” din Piața Mare, iar în 25 mai, de la ora 17, Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu va deveni gazda unui spectacol susținut de elevii Școlii. În cadrul acestui spectacol, va avea loc și un simpozion susținut de Dan Nanu.
De altfel, cei care vor ajunge pe strada Nicolae Teclu, până în 31 mai, sunt invitați la Cafeneaua Literară, la nr. 7, unde pot admira o expoziție de pictură și grafică, respectiv „Cu privire la natură”.
Festivalul este organizat în parteneriat cu Muzeul Național „Brukenthal”, Biblioteca Județeană ASTRA și Direcția Județeană pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural Național Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO FITS, la jumătatea ediției. Regizorul-coregraf Răzvan Mazilu: „Teatrul se face pentru oameni. E cu oameni, pentru oameni”

A trecut jumătate din această ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, dar emoțiile prin care ne...
spot_img

Știri pe același subiect