17.9 C
Sibiu
vineri, septembrie 22, 2023

Dezbatere privind problemele comunității la ULBS

Cele mai citite

Studenții sibieni de la Departamentele de Istorie, Patrimoniu, Teologie Protestantă, Conservare și Restaurare, dar și Relații Internaționale, Stiințe Politice și Studii de Securitate au luat parte, astăzi, 5 martie la conferința cTinerii au primit sfaturi de bun augur despre cum să se implice în construirea unei comunități pentru ei și urmașii lor, de la viceprimarul Sibiului, Răzvan Pop, și de la arheologul Marius Mihai Ciută, cel din urmă ocupând și funcția de polițist de patrimoniu.
„Noi suntem cei care decidem ce facem cu orașul nostru în viitor. Mai devreme sau mai târziu, cu toții suntem nevoiți să ne implicăm în problemele comunității”, le-a spus Răzvan Pop celor prezenți în sală.
De asemenea, tinerilor li s-au prezentat cele mai active comunități din orașul Sibiu, precizându-se aici asociațiile mămicilor, dar și asociațiile de protecție a mediului. Li s-a vorbit despre importanța de a fi un om cu conștiință publică, care să se implice în dezvoltarea unor principii și în punerea în practică a unor idei.
Viceprimarul i-a mai sfătuit să se învețe să se autoeduce și să vină cu strategii de viitor. Publicul a fost foarte atent și receptiv la informațiile primite. Diana, una dintre studentele de la specializare științe politice, consideră că sunt importante, astfel de evenimente, datorită interacțiunii și cunoașterii unor specialiști. „Mă bucur că sunt astăzi, aici. Este important să intrăm în dialog cu astfel de specialiști”, declară studenta.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Egal cu un om în plus: FC Hermannstadt – FCSB 2-2

FC Hermannstadt și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, într-o partidă în care sibienii avut un jucător în plus...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect