„Examenul” pe care cei mai proaspeţi absolvenţi ai Şcolii de Modeling Cleopatra Popescu îl dau mâine

banner
banner
banner
banner

Sâmbătă, 9 februarie 2019 începând cu ora 17.00, Şcoala de Modeling Cleopatra Popescu așteaptă toți sibienii iubitori de catwalk la cel mai mare eveniment al acestui început de an, dedicat micilor pasionați de modă – Kids Go Fashion!
Evenimentul de sâmbătă reprezintă și un „Examen” pe care cei mai proaspeţi absolvenţi ai școlii care au finalizat în luna ianuarie modulul de bază al cursului de modeling. Mai vechii lor colegi, dar şi echipele pregătite în cadrul Şcolii de modeling de la Braşov, Cluj, Alba-Iulia şi Timişoara li se vor alătura în cadrul acestui eveniment fashion care vine să confirme abilitățile dobândite de cei mici pe parcursul ședințelor de pregătire: mers și prezență scenică, mobilitate, dezinvoltură, încredere în forțele proprii, expresivitate, lucrul în echipă etc.
Kids Go Fashion reprezintă un eveniment unic în România care se adresează exclusiv colecțiilor vestimentare pentru copii. Anvergura acestuia este confirmată și de echipele de stiliști care se vor implica în aranjarea mini-modelelor. Make up va fi realizat de către Flavia și Cristina Tarța (Salon Monalisa) și Ioana Bănică de la Make up by Jojo. Coafurile vor fi asigurate de Tatiana Wagner și Diana Dolcoș (Extreme Beauty).
Accesul la eveniment este liber în limita locurilor disponibile, pentru rezervări sau alte informații vă rugăm să contactați organizatorii evenimentului: Scoala de modeling Cleopatra Popescu.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Scumpirea alimentelor este tot mai resimțită de est-europeni

Criza rezultată în urma războiului din Ucraina duce la creșteri uriașe de prețuri în majoritatea magazinelor din Europa. Totuși,...
spot_img

Știri pe același subiect