12.9 C
Sibiu
joi, mai 30, 2024

FOTO: Rheinmetall Automecanica a fost inaugurată la Mediaș. A fost prezentat și un vehicul blindat de luptă

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

În cursul zilei de joi, compania Rheinmetall Automecanica a fost inaugurată oficial în municipiul Mediaș.

Producătorul german de armament Rheinmetall a anunţat, în luna februarie, că a preluat un pachet de 72,5% din acţiunile Automecanica Mediaş.

Publicitate

Achiziția a intrat în vigoare la 1 mai 2024, după ce au fost obținute aprobările oficiale relevante.

Publicitate

Evenimentul de joi a cuprins prezentări ale vehiculului blindat de luptă Rheinmetall Lynx, camionului HX 2 și remorca pentru containere RAM.

La evenimentul de inaugurare al Rheinmetall Mediaș a fost participat și Ștefan-Radu Oprea, Ministrul economiei, afacerilor și turismului.

Compania Rheimetall Automecanica are 150 angajați, iar obiectivul stabilit este ca în decurs de aproximativ doi ani să ajungă la o cifră de afaceri de 300 milioane de euro.

Rheinmetall Landsysteme GmbH, Germania, face parte din grupul Rheinmetall, grup tehnologic integrat, care dezvoltă şi comercializează componente, sisteme şi servicii pentru industria de securitate şi cea civilă.

Automecanica Mediaş SRL este un producător de componente din oţel pentru semiremorci de transport greu, containere speciale, oţelării şi confecţii metalice, scări metalice interioare şi exterioare, asamblare structuri metalice finale, suprastructuri auto, precum şi proiectare personalizată şi producţie de piese şi componente din oţel, oţel inoxidabil şi aluminiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO/ULTIMA ORĂ: Panourile cu inscripțiile în maghiară și germană de la intrarea în Mediaș au fost vandalizate

Persoane rămase deocamdată necunoscute au vandalizat panourile trilingve cu numele localității de la intrarea în Mediaș.Autorul sau autorii au...

Știri pe același subiect