10.2 C
Sibiu
miercuri, mai 29, 2024

Platforma educațională buddyskidsclub.ro, o inovație unică în țară

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Astăzi, la Biblioteca ASTRA, în spațiul American Corner, s-a lansat platforma Buddy’s Kids Club, un proiect 100% românesc ce sprijină educația, începând cu beneficiarii principali, copiii, și ajutând părinții, profesorii și chiar instituțiile școlare.

Alexa Luca, fondator Buddy’s Kids Club

Îmbinând tehnologia modernă și experiența specialiștilor în educație, platforma buddyskidsclub.ro oferă o gamă variată de facilități și servicii, adaptate nevoilor elevilor, cadrelor didactice sau școlilor. Lansarea platformei a fost făcută de Alexa Luca, psiholog și fondator & CEO Buddy’s Kids.

Publicitate

Proiectul noii platforme educaționale, unic în acest fel în România, potrivit fondatorilor, se ridică la 150.000 de euro, din care 50.000 de euro au fost atrași din fonduri pentru Diaspora.

Publicitate

Totodată, cadrele didactice sunt invitate să descopere multitudinea de facilități care le pot face munca mai ușoară și care îi ajută să se concentreze cât mai mult pe procesul de predare-învățare.

Alexa Luca

„Astfel, Buddy’s Kids Club este partenerul perfect al fiecărui profesor în călătoria predării. Prin intermediul platformei noastre, clasele pot fi gestionate în mod eficient, oferind acces la planuri de lecție personalizate și resurse educaționale. Profesorii pot utiliza animațiile, textele interactive și fișele de lucru adaptate pentru fiecare elev în parte. Mai mult, există opțiunea de a crea clase cu toți elevii, unde se pot oferi teme pentru acasă sau evaluări, fiind posibilă urmărirea progresului în timp real. Oferim, în cel mai complex pachet pe care îl avem, și sesiuni de coaching sau ateliere prin intermediul cărora cadrele didactice pot evolua, ducând predatul la alt nivel”, susține Alexa Luca, fondatorul platformei educaționale.

Părinții pot să aleagă

Părinții găsesc în Buddy’s Kids Club un aliat de încredere în educația copiilor lor, având acces la o gamă variată de resurse și facilități pentru a-i sprijini pe cei mici în procesul lor de învățare. Pe lângă fișe de lucru și o mulțime de activități și materiale interactive, există și sprijin din partea cadrelor didactice din echipa noastră pentru teme sau nelămuriri.

De asemenea, în funcție de planul ales, părinții le pot oferi copiilor lor oportunitatea de a participa la Școala de Vară „Cu capu-n nori”, unde cei mici se pot distra în cadrul atelierelor de dezvoltare personală și unde își pot consolida cunoștințele acumulate în timpul anului școlar prin intermediul orelor remediale. Pe perioada școlii, este deschisă Școala Nonformală a lui Buddy, unde au loc ateliere distractive, dar și recapitulări ale materiei învățate în săptămâna anterioară.

Parteneri pentru școli

Școlile beneficiază de parteneriate educaționale solide și de suport extins pentru dezvoltarea curriculumului și strategiilor educaționale. Prin intermediul pachetelor business, școlile pot accesa resurse educaționale de calitate, sesiuni de mentorat și implementare a strategiilor educaționale, precum și asistență dedicată pentru a-și susține misiunea educațională. De la catalog și cancelarie online, la clase private, bibliotecă web sau managementul elevilor și al cursurilor, venim în sprijinul tuturor unităților de învățământ care își doresc să facă educație într-un mod cât mai facil și atractiv.

Cu o abordare centrată pe nevoile specifice ale fiecărei categorii de beneficiari, Buddy’s Kids Club oferă o experiență educațională unică și eficientă, care să stimuleze pasiunea pentru învățare a fiecărui copil și să susțină eforturile fiecărui pion important prezent pe drumul educației copiilor. În momentul de față, 62 de voluntari sunt cuprinși în proiect.

Pentru mai multe informații și pentru a descoperi toate pachetele personalizate, vizitați www.buddyskidsclub.ro.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Sistem obligatoriu: mașinile noi nu vor mai lăsa șoferii să depășească limita de viteză

Mașinile noi vândute în Uniunea Europeana de la 1 iulie vor avea un nou sistem de siguranță pentru limitarea...

Știri pe același subiect