18.2 C
Sibiu
luni, octombrie 2, 2023

FOTO: Dotări de 4 milioane de euro pentru școlile din Mediaș

Cele mai citite

Școlile din municipiul Mediaș vor beneficia de dotări cu mobilier, materiale și echipamente în valoare de peste 4 milioane de euro.

Municipiul Mediaș a obținut o finanțare europeană în valoare de aproximativ 4 milioane de euro, pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din oraș.

banner
banner
banner
banner

Contractul a fost semnat între Primăria Mediaș și Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării, în numele și pentru Ministerul Educației.

„Am semnat un contract pe fonduri europene nerambursabile de aproximativ 4 milioane de euro, contract extrem de important pentru sistemul de învățământ din orașul nostru.

Contractul prevede dotarea sălilor de clasă cu mobilier și material didactic, dotarea cu echipamente digitale a laboratoarelor de științe (biologie, chimie, fizică), dotarea echipamentelor de practică cu materiale și echipamente specifice și dotarea cu echipamente digitale a laboratoarelor de informatică.

Le mulțumesc reprezentanților instituțiilor de învățământ pentru buna noastră colaborare.

Continui să cred că cea mai importantă investiție este cea pe care o facem în educația copiilor noștri”, a declarat primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Evenimentspot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Încă o lovitură pentru industria păcănelelor. În plus, legea care scoate sălile de jocuri din localități va fi adoptată mai repede

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat că nu are nicio problemă cu "ameninţările din industria păcănelelor" și a anunțat că...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect