11.3 C
Sibiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Centura Mediașului, inclusă de Guvern pe lista proiectelor semnificative pentru 2024

Cele mai citite

Varianta ocolitoare a municipiului Mediaș a fost inclusă de Guvern în lista de proiecte semnificative ce urmează a fi incluse în bugetul pentru anul viitor.

Guvernul a aprobat, joi, lista proiectelor de investiţii publice semnificative în vederea includerii acestora în bugetul pentru anul 2024, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin, care a precizat că este vorba despre 221 de proiecte.

Printre acestea se află și centura ocolitoare a municipiului Mediaș, un proiect în valoare de aproximativ 200 de milioane de euro.

În luna octombrie, proiectul centurii ocolitoare a Mediașului a trecut de Comisia Tehnică a Ministerului Transporturilor, fiind emis și avizul de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Traseul variantei de ocolire a Mediașului are o lungime liniară de aproximativ 8,7 kilometri și cuprinde pasaje, poduri, viaducte, pasarele, o intersecție giratorie suspendată, două noduri rutiere și o intersecție giratorie.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Alexandra Crișan: Tânăra care, la 25 de ani, a escaladat doar într-o săptămână 25 de vârfuri, de peste 2500 m, ale Masivului Făgăraș

România este o țară frumoasă, cu o varietate impresionantă de lanțuri montane care oferă unele dintre cele mai spectaculoase...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect