O nouă broșură a Sibiului și update la aplicația orașului

banner
banner
banner
banner

Primăria Sibiu prezintă cetățenilor o nouă broșură cu care să se mândrească.
Promovarea orașului face un pas înainte și vine cu o nouă broșură, tipărită în română, engleză și germană. Materialul pregătit de municipalitate le prezintă atât turiștilor cât și sibienilor un oraș cu multiple caracteristici care îl transformă într-un adevărat tărâm magic – Sibiul medieval, Sibiul de legendă, Sibiul meșteșugarilor, Sibiul multicultural, Sibiul muzeelor, Sibiul redescoperit, Sibiul Gurmand, Sibiul verde și Sibiul cultural. Mai mult decât atât, broșura vine în întâmpinarea cititorilor ei cu o secțiune dedicată exclusiv împrejurimilor orașului.
Broșura mai conține o hartă a centrului istoric cu principalele obiective, informații despre modurile de a ajunge în Sibiu, dar și un tabel cu unitățile de cazare din oraș. Acest material va fi disponibil cu titlu gratuit în Centrul de Informare al Primăriei Sibiu din sediul instituției, situat în Piața Mare.
Sibiu City App a fost actualizată
Lansată în 2013 la Târgul de Turism al României, aplicația Sibiu City App a fost actualizată în luna octombrie 2016. Cei care instalează aplicația pe dispozitivul mobil vor putea găsi aici informații privind atracțiile turistice ale orașului, diverse trasee în Sibiu și împrejurimi însoțite de hărți electronice, o listă a ghizilor turistici, evenimentele culturale care au loc în oraș, precum și posibilitățile de cazare și masă disponibile.
În aplicație a fost făcută legătura și la camerele web din centru istoric și grădina zoologică. Ca instrumente utile, aplicația oferă o hartă a automatelor și spațiilor de parcare, o listă a firmelor care închiriază mașini și biciclete și o listă a firmelor de taximetrie. Aplicația este disponibilă gratuit pentru dispozitive mobile cu sisteme de operare Android și iOS.
Sibiul este promovat în această perioadă și la Târgul de Turism al României.
Puteți găsi o variantă electronică a noii broșuri de promovare a Sibiului pe site-ul www.turism.sibiu.ro – http://www.turism.sibiu.ro/pdf/ro2016.pdf.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Țepe la vânzările online: le trimitea cumpărătorilor pietre în loc de obiectele pentru care au plătit

Un brașovean a reușit să înșele mai mulți cumpărători de pe o platformă de vânzări online. Acesta le trimitea...
spot_img

Știri pe același subiect