0.2 C
Sibiu
marți, decembrie 5, 2023

Proiectele „Adoptă o scrisoare” și „Crăciun pentru bunici” se desfășoară și în Mediaș

Cele mai citite

Municipiul Mediaș se alătură și în acest an proiectelor „Adoptă o scrisoare” și „Crăciun pentru bunici”, inițiate de către Asociația Îngeri pentru suflete.

În cadrul celei mai îndrăgite campanii a anului, Asociația Îngeri pentru suflete ne îndeamnă la fapte bune prin proiectele „Adoptă o scrisoare” și „Crăciun pentru bunici”.

Deja la a 7-a ediție, spiriduși din țară și de peste hotare fac magie pentru peste 10.000 de copii și 5.000 de bătrâni în nevoie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Tradiția continuă după ce de-a lungul anilor trecuți peste 40.000 de cadouri și-au găsit drumul printre troiene chiar și către cele mai îndepărtate sate, unde bunici și copii așteaptă în poartă an de an un licăr de speranță.

„Și tu poți oferi bucurie de sărbători dacă pregătești un pachet sau faci o donație pentru a sprijini această inițiativă.

Include în pachet alimente neperisabile, haine și încălțări de iarnă, jucării, cărți, produse de igienă și dulciuri, cu rugămintea să fie împachetate și etichetate corespunzător la final. Menționează cui este destinat coletul (copil sau bunic) precum și vârsta și sexul beneficiarului.

Fiind singura perioadă din an când beneficiarii asociației au ocazia de a primi ceva numai al lor, este de dorit ca toate lucrușoarele să fie noi, așa cum ți-ar plăcea și ție să primești de la Moșul.

Pachetele pot fi duse în centrele de colectare naționale și internaționale amenajate cu sprijinul voluntarilor veterani, iar pe paginile social media @ingeripentrusuflete poți cere detalii suplimentare.

Campania se desfășoară și în municipiul Mediaș.

Persoana de contact: Maria Săcădat
Tel: 0742194957 sau 0746074489
Puncte de colectare:

De asemenea, pachetele pot fi aduse la sediul Asociației sau trimise la adresa Alexandra Timar, Str. Drumul Combinatului FN, Loc. Vladimirescu, Jud. Arad, Tel: 0728 221 441.

În timp ce pentru majoritatea dintre noi venirea sărbătorilor de iarnă aduce speranță, bucurie și entuziasm în suflet, pentru bunicii singuri și cuprinși de griji și pentru copilașii din familii defavorizate Crăciunul rămâne doar o altă zi din calendar.

Pentru a le veni în ajutor și pentru a le reda speranța de mult ascunsă în spatele grijilor de zi cu zi, am demarat proiectele „Adoptă o scrisoare” și „Crăciun pentru Bunici”. Campania are ca scop distribuirea de cadouri care să genereze în mod obligatoriu un zâmbet cald şi certitudinea că nimeni nu e singur pe lume”, a declarat Alexandra Timar, Președintele Asociației Îngeri pentru Suflete.

Ajutorul poate fi oferit și sub forma donațiilor financiare (𝐂𝐨𝐧𝐭 𝐥𝐞𝐢: 𝐑𝐎𝟕𝟒𝐁𝐓𝐑𝐋𝐑𝐎𝐍𝐂𝐑𝐓𝟎𝟓𝟐𝟏𝟒𝟑𝟐𝟑𝟎𝟏; 𝐂𝐨𝐧𝐭 𝐞𝐮𝐫𝐨: 𝐑𝐎𝟐𝟒𝐁𝐓𝐑𝐋𝐄𝐔𝐑𝐂𝐑𝐓𝟎𝟓𝟐𝟏𝟒𝟑𝟐𝟑𝟎𝟏), acestea fiind materializate, ulterior, în cadouri pentru copii și bunici.

Mai multe informații despre campania de Crăciun pot fi accesate pe pagina de Facebook sau pe site-ul oficial.

Lansate în 2017, aceste proiecte sunt inima asociației.

În cadrul campaniei „Adoptă o scrisoare”, micuții îi scriu Moșului ce își doresc să primească de sărbătorile de iarnă. În fiecare an le sunt îndeplinite dorințele, asociația pregătind cadouri și pentru copiii care nu i-au putut scrie Moșului din cauză că sunt prea mici sau suferă de dizabilități.

La polul opus, „Crăciun pentru bunici” este un proiect ce are un ecou răsunător în inimile oamenilor, făcând fericiți mii de bătrâni singuri cu un cadou pregătit cu drag și o vorbă bună.

Timp de 6 ani Asociația Îngeri pentru Suflete a fost alături de bătrânii și copiii din mediile defavorizate din România în prag de sărbătoare.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

România va primi peste un milion de vaccinuri anti-Covid

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat marţi că România are de primit 1,2 milioane de doze de vaccin anti-Covid...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect