11.2 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

ULTIMA ORĂ: Demisie confirmată. Mesajul lui Dani Coman la despărțirea de FC Hermannstadt

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

FC Hermannstadt a transmis, vineri seara, un mesaj prin care confirmă despărțirea de președintele Dani Coman.

De asemenea, fost președinte al sibienilor a transmis un mesaj pentru suporterii FC Hermannstadt.

Publicitate

„Dragi sibieni, pentru mine ultimii ani au reprezentat o provocare enormă, căreia, în multe momente , consider că i-am făcut față cu brio!

Publicitate

Se putea mai bine, clar, fiindcă tot timpul este loc de mai bine, iar în acest sezon calificarea ratată în play-off sau eliminarea din sferturile Cupei României le consider momente sensibile.

Sibiul are fotbal, însă clădit pe un fundament sănătos, cu un stadion modern, o adevărată mândrie pentru comunitate, cu depășirea perioadei în care pericolul falimentului era unul real și sunt convins că acest drum va continua corect, presărat cu respect și apreciat de către toată lumea fotbalului.

Sibiul este pe harta primei ligi și va rămâne un capitol important în cariera mea!

Consider că a venit acum timpul ca proiectul să continue fără mine și chiar dacă nu trebuie să justific această decizie de a pleca de la Sibiu, ea nu are legătură decât cu prioritățile din viața și cariera mea în acest moment în care trebuie să pun și alte aspecte pe primul loc.

Le mulțumesc în primul rând patronilor, Ștefan Băcilă și Claudiu Rotar, fiindcă fără ei nu puteam realiza nimic.

În al doilea rând, vreau să le mulțumesc jucătorilor, antrenorilor, tuturor oamenilor din club, suporterilor, autorităților locale, sponsorilor (deloc puțini!) care ne-au fost aproape și au făcut posibilă această poveste frumoasă.

Le urez mult noroc colegilor din club! Au dovedit și sunt sigur că vor dovedi că trăiesc pentru AFC Hermannstadt și că reprezintă o familie puternică! Ei vor duce acest simbol la următorul nivel.

Voi rămâne cu sufletul alături de Sibiu!”, a declarat Dani Coman, un OM și un PROFESIONIST care va fi mereu unul dintre noi!

Dani Coman a decis să demisioneze din funcția de președinte executiv al A.F.C.Hermannstadt. Noi îi mulțumim pentru TOT! „, este mesajul postat de FC Hermannstadt.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu încheie pe locul 4 la Turneul Final Național

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu a încheiat turneul final național de volei pe locul patru, după un meci...

Știri pe același subiect