28.1 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

FOTO 10 bărbați au transformat bena unei autoutilitare în piscină și s-au plimbat pe străzi. Poliția i-a amendat

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Ce s-au gândit 10 bărbarți din Argeș? Să transforme în piscină bena unei autoutilitare și să plece la plimbare pe străzile din localitatea Bogați. Cei 10 bărbați au făcut baie și au ascultat muzică în boxe, lucru care le-a adus o amendă de 2.000 de lei, câte 200 de lei pentru fiecare petrecăreț.

Cei zece bărbați au pus o prelată în bena unei autoutilitare folositepentru transport de marfă, au umplut bena cu apă și au început să facă baie în timp ce autoutilitara circula pe străzile din Bogaţi. Totul s-a întâmplat sâmbătă, iar cei care au văzut ce se întâmplă au sunat la 112.

banner

Fiecare dintre cei zece care au făcut baie în autoutilitara aflat în mers a fost sancţionat contravenţional, valoarea totală a amenzilor fiind de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de convieţuire socială, ca urmare a tulburării ordinii şi liniştii publice. De asemenea, șoferul autoutilitarei a fost sancționat cu 870 de lei.

„La faţa locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni, care a depistat autovehiculul în trafic. Totodată, politiştii au stabilit identitatea tuturor persoanelor care se aflau în bena autoutilitarei, destinată transportului de marfă. Ca urmare a abaterii constatate, privind normele de circulaţie pe drumurile publice, conducătorul mijlocului de transport, respectiv un bărbat de 33 de ani, din Bogaţi, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 870 de lei, conform OUG 195/2002R”, a transmis, duminică, IPJ Argeș.

SURSĂ FOTO Digi 24, G4Media

Barbati Arges Piscina In Bena Unei Autoutilitare
Barbati Arges Piscina In Bena Unei Autoutilitare 1
Barbati Arges Piscina In Bena Unei Autoutilitare 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect