7.9 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

FOTO: Pasiunea ei, mașinile. La nici 17 ani, o tânără din Mediaș a participat la Campionatul Național de Viteză în Coastă

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Sâmbătă, 13 aprilie, a debutat la Râșnov Campionatul Național de Viteză în Coastă (CNVC).

Este vorba de o competiție de automobilism în care fiecare concurent urmărește să obțină cel mai scurt timp pe un traseu de asfalt cu diferență de nivel parcurs în urcare.

Publicitate

La competiția de la Râșnov, intitulată Trofeul Râșnov powered by Pro-X, a luat startul și Andreea Roșca, elevă a Liceului Teoretic „Axente Sever” Mediaș, din clasa a X-a Științe Sociale.

Publicitate

„Axentista noastră este legitimată la CSM Mediaș la secția de Automobilism Sportiv și s-a aflat la debutul Campionatului Național de Viteză în Coastă, concurând pe o mașină Renault Clio.

Andreea a concurat la grupa 7B rezervată juniorilor și debutanților. Sportiva medieșeană devine oficial cea mai vitezistă șoferiță din județul Sibiu, ea neîmplinind încă vârsta de 17 ani.

Pentru Andreea Roșca urmează luna viitoare la Rânca o nouă etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, iar apoi în iunie va participa cu siguranță la Mediaș la etapa a treia.

Visul axentistei noastre este să devină un pilot experimentat, să calce pe urmele unchiului ei Florin Roșca și să aibă cât mai multe competiții la activ.

Îi dorim mult succes sportivei legitimate la CSM Mediaș și cât mai multe victorii în acest domeniu al sporturilor cu motor.

Campionatul Național de Viteză în Coastă se desfășoară sub patronajul Federației Române de Automobilism Sportiv și fiecare sezon competițional cuprinde cel puțin 6 etape.

În acest an se vor mai desfășura etape la Rânca, Mediaș, Harghita, Reșița și Sinaia”, au transmis reprezentanții Liceului Teoretic „Axente Sever” Mediaș.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu încheie pe locul 4 la Turneul Final Național

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu a încheiat turneul final național de volei pe locul patru, după un meci...

Știri pe același subiect