7.9 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

Se prelungește perioada de consultări publice pentru noul PUG al Sibiului

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Perioada de consultare publică pentru noul Plan Urbanistic General (PUG) al municipiului Sibiu va fi prelungită, anunță Primăria Sibiu. Această decizie vine în contextul unui interes crescut din partea comunității locale pentru acest plan strategic.

Inițial programată să se încheie pe 17 aprilie, perioada de consultare publică va fi extinsă până pe 30 aprilie. Astfel, locuitorii orașului Sibiu și toți cei interesați mai au timp să își exprime opinia și să transmită propuneri de îmbunătățire sau întrebări pentru lămurire.

Publicitate

Primăria Sibiu a organizat 4 sesiuni de consultare cu principalele categorii de factori interesați: arhitecți și urbaniști, reprezentanți din industrie, comerț și dezvoltare imobiliară, cetățeni, ONG-uri și reprezentanți din HoReCa.

Publicitate

Astfel:

  • Chestionarul electronic general de consultare a publicului mai poate fi completat până în data de 30 aprilie. Acesta poate fi găsit aici: https://survey.alchemer.eu/s3/90680870/Chestionar-evaluare-PUG-Sibiu Până în prezent, chestionarul a fost completat de 1.210 persoane.
  • De asemenea, cei interesați pot transmite în continuare propuneri pe adresa Primăriei Sibiu – pms@sibiu.ro sau fizic, la Centrul de Informații pentru Cetățeni al Primăriei, până în data de 30 aprilie
  • Planșele noului PUG expuse în sala expozițională a Primăriei Sibiu vor putea fi consultate până în data de 30 aprilie de către cei interesați
  • Ghișeul de informare pentru cetățeni deschis în sala expozițională va rămâne deschis și joi, 18 aprilie, între orele 17.00 și 19.00.

Actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Sibiu este realizată de Asocierea SC Daedalus Proiect Sibiu/ Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu – Centrul de Cercetare, Proiectare, Expertiză și Consulting București / SC Intergraph Computer Services SRL, contractată de Primăria Sibiu în acest scop.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu încheie pe locul 4 la Turneul Final Național

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu a încheiat turneul final național de volei pe locul patru, după un meci...

Știri pe același subiect