13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

Expoziție temporară la Muzeul Municipal Mediaș

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Joi, 18 aprilie 2024, ora 16:00, va avea loc la sediul Muzeului Municipal Mediaș vernisajul expoziției temporare de științe ale naturii „Mamifere sălbatice de pe glob“.

Turul acestei expoziții inedite îi va purta pe vizitatori printre specii rare de animale de pe continentele Asiei, Africii și Europei, având posibilitatea de a observa de aproape mamifere sălbatice extrem de periculoase în mediul lor natural, precum leul, ursul sau crocodilul, dar și grația și frumusețea diferitelor specii de antilope și al erbivorelor specifice zonelor montane.

Publicitate

În cadrul expoziției sunt incluse 41 de exponate, din două colecții particulare ale austriacului Helmut Raith și medieșeanului Oliviu Aldea, exponatele fiind realizate prin tehnica taxidermiei (a naturalizării), o tehnică devenită tot mai rar cunoscută și practicată la nivel național.

Publicitate

Expoziția va rămâne deschisă vizitatorilor până în data de 20 mai 2024, cu program de vizitare de luni până vineri între orele 9:00 – 17:00.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect