18.1 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

La mare cu 70 de lei pe noapte. A început „Litoralul pentru toți” 2024

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

A început programul „Litoralul pentru toți” de anul acesta, iar românii pot beneficia de prima etapă a acestuia până pe 20 iunie 2024.

Conform tarifelor de pe site-urile operatorilor de turism, până pe data de 20 iunie, românii pot petrece un sejur la mare chiar și pentru tarife începând de la 70 de lei.

Publicitate

Acest program vine cu reduceri semnificative la tarifele de cazare pentru șederi de minim 6 nopți, între 3 mai și 20 iunie în prima etapă.

Publicitate

Din 1 septembrie până în 15 octombrie, urmează a doua etapă.

Hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc participă la acest program, oferind oportunități accesibile de relaxare și distracție.

Programul a ajuns la ediția cu numărul 43, iar până în prezent s-au înscris 17 hoteluri din 6 stațiuni.

Printre hotelurile participante se numără Hotel Modern, Hotel Central și Hotel Voila din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon și Hotel Minerva din Eforie Nord, Hotel Q din Neptun-Olimp, Hotel Dana din Venus, și Hotel Corsa din Mangalia.

Spre exemplu, la un hotel de 2 stele din Saturn, sejurul începe de la 69 de lei pe noapte, pentru cazare de două persoane.

Pentru cei care doresc să beneficieze de all inclusive, un hotel de 3 stele din Olimp oferă pachete începând de la 465 de lei pe noapte în cameră dublă.

Acest tarif include 3 mese pe zi, băuturi nelimitate, șezlonguri la plajă privată și programe de distracție pentru copii.

În Mamaia, la un hotel de 4 stele, oferta începe de la 180 de lei pe noapte pentru un sejur de minim 5 nopți, cu aplicabilitate în perioada 6 mai – 13 iunie 2024.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Muzeul ASTRA organizează faza națională a concursului Olimpiada „Meşteşuguri artistice tradiţionale”

Muzeul ASTRA în parteneriat cu Inspectorarul Școlar Județean Sibiu organizează faza națională a concursului Olimpiada „Meşteşuguri artistice tradiţionale”, eveniment ajuns la ediția...

Știri pe același subiect