24.1 C
Sibiu
marți, mai 21, 2024

Sfaturi de la polițiștii sibieni: Atenție când faceți operațiuni financiare la bancomate sau ghișeele băncilor

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Pentru un sfârșit de săptămână liniștit, polițiștii recomandă sibienilor să aplice un minim de măsuri de siguranță, indiferent de locul în care se află sau genul de activități în care se implică.

„Vă recomandăm să fiți prudenți când interacționați cu persoane necunoscute, să nu transmiteți prin intermediul rețelelor de socializare informații privind lipsa dumneavoastră de acasă sau privind bunurile de valoare pe care le dețineți și să vă supravegheați atent lucrurile, îndeosebi atunci când vă aflați în spații publice aglomerate.

Publicitate

Când efectuați operațiuni financiare, la bancomate sau ghișeele băncilor, asigurați-vă că nu sunteți urmăriți de persoane necunoscute și nu vă deplasați pe trasee izolate, mai ales dacă aveți asupra dumneavoastră sume mari de bani sau alte valori.

Publicitate

La fel de important este să nu lăsați bunuri de valoare în mașinile parcate, de multe ori paguba creată de un geam spart fiind mai mare decât paguba creată de obiectul furat”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Publicitate

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Biciclist sibian accidentat de o conducătoare auto care nu a acordat prioritate

Un biciclist sibian a fost rănit, marți, într-un accident produs la intersecția străzilor Berăriei și Lucian Blaga, din municipiul...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect