22.4 C
Sibiu
luni, mai 20, 2024

Amatorii de cros, așteptați la o competiție la Mediaș

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Primăria Municipiului Mediaș și CS Atletic Star Mediaș organizează sâmbătă, 11 mai, la a IV-a ediție a ,,Crosului Primăverii”.

Locul de desfășurare al evenimentului sportiv este cartierul Binder Bubi din Mediaș, iar startul competiției va avea loc în ,,Șura lui Binder”.

Publicitate

Evenimentul se adresează persoanelor cu vârsta minimă de 5 ani și are ca scop promovarea unui stil de viață activ și sănătos.

Publicitate

„Obiectivul acestuia este de a atrage atenția asupra importanței sportului în dezvoltarea armonioasă a copiilor, tinerilor și în menținerea sănătății adulților.

Publicitate

Înscrierile participanților se vor desfășura în ziua competiției, între orele 8:30 și 10, iar startul va avea loc la ora 10:30.

Distanțele de alergare sunt de 600 de metri pentru categoriile de vârstă cuprinse între 5 – 9 ani și de 4 kilometri pentru categoriile de vârstă cuprinse între 9 – 60(+) ani.

Premiile oferite câștigătorilor vor consta în medalii, diplome și cupe pentru primii 3 clasați la fiecare categorie de vârstă, iar alergătorii care reușesc să treacă linia de sosire vor primi medalii de participare”, au transmis reprezentanții municipalității medieșene.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO/VIDEO: Aproape 2.000 de medieșeni au participat la Noaptea Muzeelor

Aproape 2.000 de medieșeni au vizitat instituțiile de cultură deschise în oraș cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor.Primăria Municipiului Mediaș,...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect