19.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Alexandru Găvozdea, dezavantajat de comasarea alegerilor locale: ”Este inadmisibil ca regulile electorale să se schimbe într-un timp atât de scurt”

Cele mai citite

Arhitectul Alexandru Găvozdea, candidat independent la Primăria Sibiu, acuză coaliția de guvernare PSD-PNL de schimbarea regulilor electorale în timpul jocului. 

Scurtarea timpului de pregătire de la 8 luni la 4 luni, în cazul alegerilor locale, defavorizează candidaturile independente și pe cele ale partidelor mici. Cu alte cuvinte, măsura îi favorizează doar pe cei ce au luat-o și deloc jocul democratic și electoratul”, e de părere candidatul sibian la Primărie.

În opinia sa, comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale presupune și o aglomerație de mesaje, pe teme care nu au nimic în comun. Ceea ce duce la ”riscul ca alegătorii să devină confuzi și bulversați, să nu se întrunească condițiile pentru a se putea documenta și decide cui dau votul bine informați”.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect