27.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

VIDEO Un nou parc de distracții tematic, deschis în Sibiu, lângă „Castelul de lut”

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

La doar 40 de kilometri de Sibiu, în zona turistică Porumbacu de Sus, la poalelele Făgărașului, se pregătește inaugurarea unui minunat parc tematic de distracții și aventuri pentru copii și adulți, amplasat în apropiere de cunoscutul Castel de Lut Valea Zânelor. Parcul va cuprinde căsuțe de poveste, bazate pe denumirile tradiționale românești ale lunilor anului.

banner

Sibienii și turiștii vor avea un nou loc de distracție, începând din acest an. Este vorba despre un parc de distracții tematic, numit Povestea Calendarului. Acesta este construit pe malul râului, în zona Castelului de lut, și cuprinde 12 căsuțe tematice, fiecare reprezentând una dintre lunile anului, cu denumirile tradiționale, populare, românești.

Povestea Calendarului 4

„Mult a fost, puțin timp a mai rămas… ne apropiem de marea deschidere a parcului de distracții, tematic, Povestea Calendarului!” transmit fanilor cei care construiesc parcul Povestea Calendarului.

„Lunile anului le cunoaștem cu toții, însă puțini știm cu adevărat povestea lor. Dacă vrei sa fii purtat din Gerar, în Făurar, iar mai apoi să îi cunoști pe Cireșar și pe Gustar, cu siguranță aștepți cu nerăbdare ca acest tărâm de basm să își deschidă porțile pentru tine”, mai scriu dezvoltatorii parcului.

VIDEO:

Povestea Calendarului 2 1024x637

Proprietarii parcului sunt pregătiți să deschidă parcul peste aproximativ o lună, cei care dorescă să intre gratuit fiind deja invitați să participe la o tombolă. În prezent, căsuțele sunt în curs de amenajare, fiind decorate de artiști plastici, iar spațiile de distracții din parc primesc ultimele detalii de arhitectură, din partea meșterilor.

VIDEO AICI: https://www.facebook.com/povesteacalendarului.ro/videos/5543988305642505

Potrivit datelor pe care le deținem, parcul de distracții Povestea Calendarului este dezvoltat de Proecodam, o firmă din Veștem, Șelimbăr, specializată în construcții și investiții imobiliare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Sute de polițiști și pompieri sibieni, la datorie în vacanța de Sfânta Maria

Câteva sute de pompieri și polițiști vor acționa la nivelul județului Sibiu în vacanța de Sfânta Maria.În perioada 12...
spot_img

Știri pe același subiect