Ai dureri de spate sau alte articulații?

CE TREBUIE SĂ ȘTII

Durerile articulare reprezintă senzații de disconfort și iritatie care afectează articulațiile corpului. Durerile articulare provoacă o senzație permanentă de disconfort și pot fi indicii pentru diferite afecțiuni. Cauza lor poate fi de diferite origini: o inflamație locală, hernie de disc, o postura greșită, boli artrozice sau reumatologice, o afecțiune neurologică… De aceea e foarte important să te adresezi medicului. Centrul nostru vă iese în întâmpinare cu soluții eficiente și un tratament personalizat, administrat de unii din cei mai buni specialiști.

ETAPELE Tratamentului.

Principiul medical urmăreș te o abordare etapizată a problemei durerii:

În primul rând, se are în vedere un tratament conservator, medicamentos (antiinflamatori, miorelaxant, antinevralgice…), conform recomandării medicului specialist.

Dacă durerea nu cedează ca intensitate sau reapare prea des, se recomandă tratament de fizio-kinetoterapie (procedurile disponibile la centrul nostru sunt: Laserterapia de inaltă intensitate, Terapia Tecar, Crioultrasunete, Electroterapie, Magnetodiaflux, masaj, kinetotersapie). Într-un context în care investigațiile de tip RMN pentru o diagnosticare exactă sunt încă destul de costisitoare sau greu accesibile pentru pacient, noi vă oferim alternativa unei radiografii simple pentru majoritatea cazurilor de afecțiuni articulare. Multe dintre aceste dureri pot fi remediate prin fizioterapie, evitând intervenția chirurgicală, acolo unde această nu se impune ca necesitate.

Dacă rezultatele fizioterapiei nu sunt satisfăcătoare pentru dumneavoastră, atunci putem apela la infiltrații sau intervenții chirurgicale. Chiar dacă durerile dispar pe parcursul uneia dintre cele trei etape, pentru o bună recuperare și control al siguranței dumnevoastră, pe termen mediu și lung se recomandă kinetoterapia de prevenție pentru a evita reaparitia simptomelor.

Centrul de Recuperare Modernă de pe stradă Rahovei, colț cu aleea Rosiorilor (în incinta clinică Paltinul) are soluții pentru durerile dumneavoastră de aticulații și vă asteaptă cu cea mai bună oferta calitate/ preț la tramentele de fizioterapie!

Veniți la noi și vă veți convinge.

Detalii și consultații la telefon 0744.521.555
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știri pe același subiect