19.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

FOTO: Polițiștii, pompierii, jandarmii și ambulanțierii au donat sânge, la Mediaș

Cele mai citite

Polițiștii, pompierii, jandarmii, ambulanțierii și alte cadre militare din zona Mediaș au donat sânge în cursul zilei de marți.

În municipiul Mediaș a fost organizat un centru mobil pentru donarea de sânge, iar pompieri, jandarmi, polițiști sau ambulanțieri au donat sânge.

„Evenimente mai puțin fericite, boli, traumatisme fizice le provoacă celor de lângă noi o nevoie acută de sânge, deci de viață! Și, indiferent de uniforma pe care o purtăm, suntem cu toții în slujba vieții!

Astăzi, din aceeași dorință de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie, ne-am unit și am organizat în municipiul Mediaș, cu sprijinul cadrelor medicale ale Centrului de Transfuzie Sanguină Sibiu, dar și cu ajutorul dascălilor Școlii Postliceale Auxila din Mediaș, un centru mobil de donare de sânge.

Polițiștii, pompierii, jandarmii, ambulanțierii și alte cadre militare din zona Mediaș au donat sânge.

Mulțumim pentru această șansă de a ajuta cât mai mulți oameni, Centrului de Transfuzie Sanguină Sibiu, precum și Școlii Postliceale Auxila din Mediaș pentru găzduire”, au transmis ISU și IPJ Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect