9.1 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

Kiki Lăcrămioara Teodorescu, omul-poveste care te învață că performanța, la orice vârstă, e doar o alegere

Cele mai citite

Întâlnirea cu Kiki Lăcrămioara Teodorescu te fascinează și, totodată, te intrigă. Nu știi ce să apreciezi mai mult: mama, educatoarea, sportiva cu vise punctuale pe care și le împlinește cu abnegație și trece la următoarele, omul generos pus la dispoziția celorlalți, modestia de un firesc frapant? Sau faptul că te face să te vezi așa cum ești și cum nu îți place întotdeauna să te surprinzi, adică lipsit de curajul de a-ți trăi tu însuți visele.

Kiki tocmai s-a întors de la cursa Ironman Reggio Emilia (Italia), unde a înotat 3, 8 km, a parcurs 180 km pe bicicletă și a alergat maratonul de 42, 2 km. Toate acestea, într-o singură zi, într-o competiție în care s-au înscris peste 2100 de sportivi, dintre care doar 240 femei și 12 competitori români.

Dacă în urmă cu doi ani Kiki Teodorescu, așa după cum ne mărturisește, nu știa nici măcar ”să plutească pe apă”, acum a concurat alături de cei mai ambițioși înotători ai lumii, într-un interval de timp cu totul excepțional! După care a pedalat aproape 200 kilometri și a continuat, cu o voință de nestăvilit, maratonul.

Plecată dintr-un oraș care nu are măcar un bazin cu o pistă de înot mai mare de 25 m, fără un traseu prelungit pentru bicicletă sau alergat cale de câțiva zeci de kilometri, sportiva sibiană ne-a demonstrat, încă odată, că atunci când îți stabilești un țel, nimic și niciodată nu te poate opri din alergarea ta spre împlinire.

În urmă cu 10 ani nici nu s-ar fi gândit că poate face sport de performanță și, cu atât mai puțin, că va ajunge să se poziționeze în marile competiții de gen ale lumii.

La 35 de ani, ducându-l pe Alex, fiul său, la antrenamentele de atletism, pentru a-și umple timpii de așteptare, și-a zis să încerce și ea să alerge.

De aici a început povestea. O poveste de viață, voință și performanță pe care o veți putea citit sâmbătă, în ediția tipărită a ziarului Sibiu 100% și, pe on-line, în cursul aceleiași zile.

CITEȘTE și: Kiki-Teodorescu sau cum să faci din imposibil doar o etapă dintr-un vis – Sibiu 100

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect