22.4 C
Sibiu
luni, iulie 4, 2022

Andreea Necşoiu a cucerit medalia de bronz la Campionatul Balcanic

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Andreea NecsoiuÎntoarcerea la Piteşti a fost de bun augur pentru atleta numărul I a judeţului Sibiu, Andreea Florina Necşoiu. Sportiva legitimată la Clubul Sportiv Şcolar Şoimii Sibiu a cucerit medalia de bronz la Campionatul Balcanic. Distincţie pe care o obţinuse în „Trivale” şi în luna mai a acestui an, dar la Campionatele Internaţionale ale României. Andreea a avut 46 de metri şi 89 de centimetri, rezultat ce a propulsat-o pe podiumul de la aruncarea suliţei. Ea a participat la categoria junioare I, categorie la care este în primul an. Competiţia s-a desfăşurat în zilele de 4 şi 5 iulie. Au participat 340 de concurenţi din 14 ţări. „Rezultatul acesta a venit după o perioadă de accidentări la umeri şi la spate. Este un rezultat destul de bun. Balcaniada este o competiţie foarte importantă care o ajută foarte mult în experienţa profesională pe Andreea, pentru concursurile şi mai mari”, a declarat antrenoarea Ligia Cuciorovschi.
„Vreau top 3 la Campionatul Naţional de senioare şi locul I la tineret şi junioare”
Performanţa sa nu este o surpriză pentru nimeni, sibianca noastră fiind de câţiva ani cea mai bună aruncătoare din România. Dovadă şi la această întrecere, acţiune unde a fost întrecută numai de o sportivă din Serbia şi Muntenegru. În plus, anul trecut, ea a obţinut argint la junioare II şi bronz la junioare I. În consecinţă, o nouă competiţie pentru ea, şi încă un podium în palmares. Podium cu care s-a obişnuit în ultimii ani ca să fie prezentă. Andreea Necşoiu este pregătită de prof. Ligia Cuciorovschi şi prof. Petre Manu. Pentru atletă urmează peste numai două săptămâni, Campionatul Naţional de Tineret şi Seniori, iar la începutul lunii august, Campionatul Naţional de Juniori. Concursuri unde îşi doreşte medalii : un podium la seniori şi aur la tineret şi juniori. Andreea Necşoiu : „Vreau să mulţumesc antrenorilor mei de la club şi profesorilor mei de la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu pentru faptul că m-au susţinut în tot acest timp. Sunt mulţumită de această medalie cucerită la Balcaniadă. Vreau ca la Campionatul Naţional de Seniori să fiu în top 3, iar la tineret şi juniori să iau locul 1”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO Anexă distrusă de un incendiu, la Boian

Un incendiu puternic a distrus o anexă gospodărească din Boian, dar și aproximativ 500 de kilograme de lucernă.Incendiul...
spot_img

Știri pe același subiect