11.2 C
Sibiu
duminică, mai 19, 2024

Campionatul Naţional de Karate Kyokushinkai ediţia a şaptea

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Cea de-a şaptea ediţie a Campionatului Naţional de Karate Kyokushinkai Tradiţional al României va avea loc la Sibiu. Evenimentul se va desfăşura în 17 mai la Sala Polivalentă Transilvania şi este valabil copiilor, juniorilor, tineretului şi seniorilor. Concursul este deschis participării oricărui club sportiv, indiferent de stil or apartenenţă. Aceasta va începe de la ora 09,00 şi va ţine până spre seară. Până acum s-au înscris 250 de luptători care se vor duela la kata şi kumite. Intrarea este gratuită tuturor spectatorilor care vor dori să vadă la lucru lupte interesante şi unul dintre cele mai dure sporturi din lume.

Publicitate

Publicitate

Întrecerea este organizată de către Asociaţia Club Sportiv „Musashi Dojo” Sibiu sub patronajul Federaţiei de Kyokushinkai Tradiţional din România (IKOK Sosai România) şi IKO Kyokushinkaikan Sosai Honbu Japonia. Prestigioasa competiţie este dedicată împlinirii a 50 de ani de existenţă a Karate-ului Kyokushinkai Tradiţional şi a celor 20 de când marele Sosai Masutatsu Oyama a părăsit această lume.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Cutremur produs sâmbătă seara în România

Un cutremur cu magnitudinea 2,9 s-a produs sâmbătă seara în România, la ora 20:20, anunță Institutul pentru Fizica Pământului.Seismul...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect