11.2 C
Sibiu
duminică, mai 19, 2024

Constantin Gîrjoabă a trecut testele de la Arsenal Londra

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Constantin Gîrjoabă a trecut testele şi probele avute în cadrul Academiei lui Arsenal Londra cu brio. Fundaşul sibian s-a descurcat foarte bine la acestea şi se doreşte înregimentarea sa. Întâlnirea decisivă va avea loc în luna iunie, iar Sibiul are mari şanse de a da un fotbalist la unul din marile cluburi ale lumii. Arsenal Londra are o tradiţie şi o istorie fantastică fiind unul din giganţii lumii, iar marele Arsene Wenger este recunoscut pentru faptul că mizează foarte mult pe tineri. Constantin este antrenat de Marian Mărgărit şi face parte din grupa de 1999.

Publicitate

Publicitate

Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Aurel Ţicleanu, Anghel Iordănescu şi Andrei Lascu din Sibiu 

Publicitate

Acesta nu a fost singurul motiv de mare bucurie şi mândrie pentru FC Interstar Sibiu. Clubul din oraşul nostru l-a dat României pe Andrei Lascu. Sub privirile foştilor mari internaţionali români, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Aurel Ţicleanu şi Anghel Iordănescu, sibianul Andrei Lascu a strălucit. Jucătorul născut în anul 2000 a marcat singurul gol al finalei Cupei Regiunilor pentru selecţionata Ardeal, în înfrângerea cu scorul de 2-1 din meciul cu selecţionata Bucureşti-Muntenia. Mijlocaşul antrenat de Marian Mărgărit a fost ales să facă parte din lotul de 22 de fotbalişti care vor constitui echipa naţională a României U14. El a luptat cu alţi 79 de jucători din întreaga ţară pentru a se regăsi şi în viitor în tricolor. Mai mult a fost singurul fotbalist din judeţul nostru prezent la această acţiune şi a reuşit să profite de ea la maxim.                                                                                                                      

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Cutremur produs sâmbătă seara în România

Un cutremur cu magnitudinea 2,9 s-a produs sâmbătă seara în România, la ora 20:20, anunță Institutul pentru Fizica Pământului.Seismul...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect