27.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

FC Hermannstadt a stabilit unde își va disputa jocurile considerate „acasă”

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

FC Hermannstadt a stabilit locul unde își va disputa partidele considerate pe tern propriu.

La fel ca anul trecut când sibienii evoluau în liga a doua, stadionul Gaz Metan Mediaș va găzdui partidele formației FC Hermannstadt considerate „acasă”. Astfel, oficialii formației FC Hermannstadt au prelungit contractul cu Clubul Gaz Metan pentru a continua să joace partidele de pe teren propriu la Mediaș, până când Stadionul Municipal din Sibiu va fi disponibil pentru partide oficiale.

banner

Sibienii sunt nevoiți să își dispute meciurile de pe teren propriu la Mediaș, având în vedere faptul că stadionul din Sibiu este în plin proces de modernizare.

„Începutul sezonului 2022-2023 de Liga 1 ne va regăsi (tot) pe Stadionul Gaz Metan Mediaș, adică acasă, într-un fel, în județul Sibiu. Datorită lucrărilor de modernizare de la Stadionul Municipal Sibiu, echipa noastră este nevoită să joace din nou meciurile de pe teren propriu pe o altă arenă. Prin urmare, rămânem iar în județul Sibiu, la vecinii de la Gaz Metan, până când Stadionul Municipal din Sibiu va fi disponibil pentru partide oficiale.

Conducerea A.F.C.Hermannstadt (re)transmite mulțumiri conducerii C.S.Gaz Metan Mediaș pentru sprijinul demonstrat prin fapte în ultimele două sezoane. Ne exprimăm public regretul retrogradării clubului Gaz Metan, fiindcă ne-am fi dorit să ne reîntâlnim în Liga 1. De asemenea, mulțumim tuturor celor care s-au implicat în prezența noastră la Mediaș prin toate demersurile necesare”, se arată într-un comunicat de presă al formației FC Hermannstadt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect