17.3 C
Sibiu
duminică, septembrie 25, 2022

FC Hermannstadt: Am avut mai multe oferte pentru Baba Alhassan. În pauza de iarnă vor pleca cel mult doi jucători

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Conducerea formației FC Hermannstadt a adus unele lămuriri în cursul zilei de vineri, după ce au apărut unele discuții referitoare la un posibil transfer al jucătorului Baba Alhassan la FCSB.

Reacția sibienilor a venit după ce mai multe site-uri de sport au scris despre un posibil transfer al jucătorului la FCSB sau chiar în străinătate. Șefii formației sibiene afirmă că în ultimele luni au existat mai multe oferte pentru Baba Alhassan, însă niciuna nu s-a concretizat.

banner

În același timp, alți patru jucători ai revelației sezonului din Superligă ar fi avut oferte, susțin oficialii lui FC Hermannstadt. Conducerea sibienilor a mai adăugat că este posibil ca în pauza de iarnă să fie vânduți cel mult doi jucători, însă doar dacă ofertele vor fi foarte bune pentru club și jucători.

„În primul rând, ne bucură acest interes vehiculat, mai ales prin prisma performanțelor pe care fotbaliștii noștri le-au realizat în acest sezon, dar și în cel anterior. Baba Alhassan este un fotbalist care a crescut de la meci la meci și a reușit astfel să marcheze 6 goluri și să ofere un assist de toată frumusețea.

Am avut în ultimele două luni mai multe oferte pentru Baba, dar noi am considerat că nici una nu s-a ridicat la valoarea pe care o are și pe care fără îndoială o merită acest fotbalist. De asemenea, am primit oferte și pentru alți fotbaliști din lotul FCH – Paraschiv, Mino Sota, Butean, Opruț – dar nu ne grăbim să vindem. În „fereastra din iarnă” poate vom da drumul unui jucător sau cel mult la doi, dar numai în condițiile în care ofertele primite vor fi cele mai bune atât pentru fotbaliști, cât și pentru FCH. 3

Această echipă este una specială și vrem să trăim din plin acest moment favorabil, alături de suporterii noștri! Între timp, scopul nostru este să trecem cu bine peste următorul meci pe care îl vom disputa în deplasare, cu F.C.Brașov, în play-off-ul Cupei României”, a transmis FC Hermannstadt prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

FOTO: Facebook/FC Hermannstadt

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Ministrul Muncii: Contextul economic și social impun o măsură de majorare a salariului minim

Contextul economic şi social impun o măsură de majorare a salariului minim, pentru că în România nu se poate...
spot_img

Știri pe același subiect