13.2 C
Sibiu
miercuri, mai 1, 2024

Gaz Metan a început cu o victorie noul sezon de FIBA Eurochallenge

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Publicitate

Marcel Ţenter şi-a mai adăugat o victorie în Europa palmaresului său excelent. Elevii săi au câştigat în Ucraina cu 83-74 (21-15; 12-16; 26-16; 27-24) în faţa celor de la BC Kiev după o partidă ce a fost la îndemâna lor tot timpul. Antrenorul Mediaşului continuă a-şi îmbunătăţii rezultatele din cupele europene, campionatul românesc şi la echipa naţională. Nu doar atât, Gaz Metan a început cu dreptul în FIBA Eurochallenge, arătând că poate repeta rezultatul excepţional reuşit anul trecut, şi anume trecerea de cel puţin prima fază a grupelor.

Publicitate

Baschetbaliştii de pe Târnava Mare confirmă traseul din 2012 când la fel ca şi acum, s-au prezentat foarte slab în Liga Naţională şi excelent în Europa, urmând a recupera în România după ce vor termina afară. Alb-negri nu au fost singura formaţie românească ce au reprezentat România în Europa. Ieri, BC Târgu Mureş şi CSM Oradea au jucat la rândul lor în deplasare. Mureşenii au învins la Minsk, cu 83-79, iar bihorenii au pierdut la un singur punct 77-78 în faţa maghiarilor de la Atomeromu.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Spectacole din cadrul FITS 30, premierele lunii mai pe Scena Digitală

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu vă oferă în...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect