12.3 C
Sibiu
sâmbătă, mai 18, 2024

Liga 1: Gaz Metan Medias-FC Vaslui

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Gaz Metan Mediaş va juca în aceasta seară un nou meci pe teren propriu împotriva formaţiei FC Vaslui. Dacă medieşenii vin după 3 înfrângeri consecutive cu 3 echipe nou-promovate, vasluienii vin după o victorie obţinută pe teren propriu contra celor de la CFR-Cluj, scor 4-0. Antrenorul alb-negrilor, Cristian Dulca, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că este greu să continui când ai 4 înfrângeri. Cel mai probabil, acesta îsi va anunţa demisia la finalul partidei din această seară, în cazul unei noi înfrângeri.

Publicitate

Publicitate

„Este un moment greu la echipă, pe care cu toţii trebuie să-l gestionam bine, pentru că vine un meci la fel de important şi de greu, cu o echipă pe care eu o cunosc destul de bine. Noi nu ne mai permitem paşi greşiti. Am stat de vorbă cu jucătorii, am stat de vorbă şi în particular. Sper să depăşim acest start de campionat. Este un alt joc, pe care trebuie să-l abordăm altfel. Este momentul să începem să adunăm puncte. Sunt sigur că vom câştiga”, susţine Cristian Dulca, antrenorul Gazului Metan.

Publicitate

Înaintea acestei partide, Gaz Metan Mediaş se află pe locul 17 cu 0 puncte, iar FC Vaslui pe locul 12 cu 3 puncte. 

Partida se va disputa în această seară, începând cu ora 20:30 şi va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

 

 

 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Sibiul, pe locul patru în țară la numărul ONG-urilor

FDSC (Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile) a lansat Raportul “România 2024. Sectorul neguvernamental. Profil, tendințe, provocări”, în care județul...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect