21.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Marius Măldărășanu, antrenor FC Hermannstadt: ,,Totul se învârte în jurul fraților Herea”

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

FC Hermannstadt întâlnește în etapa cu numărul patru Metaloglobus București, fosta echipă a antrenorului Marius Măldărășanu. Antrenorul sibienilor este optimist și așteaptă o victorie a echipei sale.

banner

Jucătorii sibieni îi întâlnesc pe cei de la Metaloglobus București în al patrulea meci din Liga 2. Până în această etapă, FC Hermannstadt are 3 victorii consecutive, în timp ce Metaloglobus are două victorii și o înfrângere. Confruntarea cu Metaloglobus va fi una specială pentru Marius Măldărășanu, antrenorul principal al FC Hermannstadt, care va înfrunta astfel fosta sa echipă.

,,Jucăm cu o echipă foarte bună. Poate una dintre cele mai omogene echipe. Au un nucleu de jucători care joacă de cel puțin două sezoane împreună. Va fi un meci greu, dar sper să luăm cele trei puncte. Despre terenul sintetic… Și ei se antrenează pe iarbă, fiindcă nu este ușor. Apar problemele de spate, de genunchi, accidentările. Chiar și așa, este clar că pentru ei adaptarea va mai ușoară la această suprafață, dar sperăm că și noi vom face același lucru și vom scoate maxim de la acest meci. Metaloglobus au jucători tehnici, cum avem și noi. În meciurile anterioare au încercat să atace și să aibă posesia. Totul se învârte în jurul fraților Herea, pe care îi cunosc foarte bine. Vom combate plusurile lor și este cert că va fi un meci între două echipe care până acum au încercat să joace fotbal. Avem și numeric și valoric un lot foarte bun. Probabil la acest meci o să apară schimbări la acest meci, ținând cont de suprafață și de unele calități ale fotbaliștilor noștri”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor principal FC Hermannstadt.

Măldărășanu nu este singurul care are amintiri cu Metaloglobus, Andrei Lungu numărându-se printre foștii jucători ai bucureștenilor. Jucătorul în vârstă de 32 de ani a plecat de la Metaloglobus la începutul lunii iulie, când a semnat cu FC Hermannstadt.

Andrei Lungu 1024x550

,,Jucăm împotriva unei echipe foarte bune. O echipă cu jucători valoroși. Este fosta mea echipă, am jucat acolo doi ani și jumătate. Am foarte mulți prieteni acolo, m-am înțeles foarte bine cu cei de acolo, dar atunci când vom intra pe teren îmi doresc să ne întoarcem înapoi cu cele trei puncte la Sibiu. Atât la FCH cât și la Metaloglobus sunt jucători de mare calitate, cu experiență. Îmi doresc ca FCH să bifeze a patra victorie la rând și să continuăm progresul în care ne aflăm.”, a declarat Andrei Lungu, mijlocaș defensiv FC Hermannstadt.

FC Hermannstadt va întâlni Metaloglobus București joi, 19 august, de la ora 18.00. Meciul se va disputa pe Stadionul Metaloglobus din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect