15.2 C
Sibiu
vineri, mai 17, 2024

100 de pasionaţi ai sportului pe două roţi au participat la cea de-a treia ediţiei MTB Challenge

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Marius MicleaEdiţia cu numărul III a concursului de mountain bike, MTB XC Challenge a fost un succes. Duminică, 100 de competitori din judeţul Sibiu şi Râmnicu Vâlcea au participat la întrecerea din Parcul Sub Arini. Pasionaţi ai sportului pe două roţi, ei au celebrat sportul, şi mai ales ciclismul. Au participat de la copii de 6 ani, până la adulţi.
“A fost o altă ediţie de succes prin care am celebrat sportul în general şi ciclismul în special, îndemnând oamenii să facă mişcare în aer liber şi să îţi testeze abilităţile tehnice şi spiritul de competiţie într-o atmosferă de fair play şi bună dispoziţie.”, a declarat Răzvan Morariu, din partea Tură în Natură.
Câştigătorii de la toate cele 6 categorii de concurs – “prichindeii” sub 10 ani, juniorii 10-14 ani, adolescenţii 14 -18 ani, feminin open, masculin începători > 18 ani şi masculin avansaţi >18 ani – au fost premiaţi cu diplome, medalii, trofee şi premii din partea sponsorilor: bunătăţi de la Boromir şi vouchere de intrare la Aria Spa & Wellness. Evenimentul a fost organizat de Tură în Natură şi CAB Sport.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Un bărbat a luat gripă aviară de la o vacă

Gripa aviară înalt patogenă A(H5N1), care se răspândește în întreaga lume din 2020, a fost transmisă de la o...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect