15.2 C
Sibiu
vineri, mai 17, 2024

Naționala Feminină a României de Tenis de Masă, favorită și anul acesta la Campionatul European

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Facebook ”2017 STAG European Youth Table Tennis Championships” Va fi naționala României de tenis de masă în stare să câștige titlul la echipe pentru a treia oară la rând, în concursul juniorilor? Aceasta este marea întrebare pe care și-o pun și organizatorii competiției 2017 a Campionatului European de Juniori. Eveniment ce are loc la Guimaraes în perioada 14-23 iulie. La competiție vor participa și anul acesta cele mai bune junioare de pe Vechiul Continent. Se anunță a fi prezenți peste 600 de sportivi din 40 de țări ale Europei. Aceștia vor concura la proba individuală, pe echipe, dublu și dublu mixt, la masculin și feminin. Formația tricoloră va fi reprezentată la feminin de tenismenele de top ale țării: Adina Diaconu și Andreea Dragoman, și bineînțeles, antrenorul Petre Arnăutu, tehnicianul campion.
Federatia Romana de Tenis de Masa Facebook
Deși a mai rămas aproape două luni până la începerea concursului, organizatorii portughezi au început deja să promoveze intens turneul din țara lor. Aici vă prezentăm câteva clipuri în legatură cu locația și denumirea acestui sport, în mai multe limbi:
https://www.facebook.com/EYTTC2017/videos/1061173247360463/
https://www.facebook.com/EYTTC2017/videos/1060585227419265/
”Vor fi mai mult de 100 de ore de meciuri grozave, emoții continue, incertitudinea rezultatelor și puncte emoționante. Bătălii grozave cu respect și fair-play”, spun organizatorii.
Tenis de Masa Andreea Dragoman1andreea-dragomanadina-diaconuandreea-dragomanadina-diaconu11

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Părinții elevilor unei clase pregătitoare de la Școala nr. 21 reclamă un comportament total neadecvat al învățătoarei

Părinții copilașilor de la Clasa Pregătitoare A a Școlii Gimnaziale Nr. 21 Sibiu sunt total nemulțumiți de comportamentul învățătoarei....

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect