12.3 C
Sibiu
sâmbătă, mai 18, 2024

5.000 de euro, premiile celei de-a şaptea ediţii Sibiu Streetball

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

StreetBall„Sibiu Streetball”, cel mai mare concurs de streetball din Transilvania și al doilea eveniment de acest gen din țară, după numărul de echipe participante și premiile puse în joc, ajunge, anul acesta, la cea de-a şaptea ediţie. Competiţia de baschet 3 la 3 va avea loc timp de trei zile, la sfârşitul lunii iunie (26-28). În Parcarea Teatrului, pe o arenă sportivă omologată de Federația Internațională de Baschet.
280 de jucători de baschet, de la novici la cei mai experimentaţi vor evolua în turneu. Înscrierile la cele cinci categorii de vârstă, U10, U14, U18, OPEN, + 35, au loc până la data de 22 iunie. Marii câștigători ai competiției vor încasa un cec în valoare de 1.200 Euro, valoarea totală a premiilor oferite fiind de 5.000 Euro.
“Sibiu Streetball” este organizat de Asociația Eco Sport Team. Manifestarea este o inclusă pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu, fiind cofinanţată de Consiliul Local Sibiu.
Streetball-ul este un sport derivat din baschet, care se joacă, în general, pe terenuri în aer liber şi care nu se supune unor reguli atât de stricte precum părintele său. Formatul permite fiecărui jucător să îşi arate îndemânarea şi talentul şi pune mai puţin accent pe jocul de echipă. Partidele sunt, astfel, mult mai spectaculoase, de aici şi popularitatea de care se bucură în rândul publicului.
Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul www.eccosportteam.ro sau pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/SibiuStreetball. De asemenea, aici puteti urmari un film de prezentare al ediţiei de anul trecut (https://www.youtube.com/watch?v=ak9fC28cl4E).
Sibiu Streetball 2014©Silvana Armat (2)

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Sibiul, pe locul patru în țară la numărul ONG-urilor

FDSC (Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile) a lansat Raportul “România 2024. Sectorul neguvernamental. Profil, tendințe, provocări”, în care județul...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect