19.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Campionatul National de Slalom Paralel 2011 – Etapa a IV-a

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Campionatul National de Slalom Paralel a ajuns la mijlocul sezonului. Etapa a patra se va desfasura sambata, 17.09.2011, incepand cu ora 10.00, pe traseul FUNPARK din Cartierul Strand, Sibiu.

banner

Lupta pentru titlu de campion este inca deschisa la toate clasele, fapt pentru care si aceasta etapa se anunta a fi din nou una plina de surprize. Pe lista de inscrieri apar nume noi, printre care si Marco Tempestini, care va concura pe un Subaru Impreza N15. Printre cei care si-au anuntat prezenta il gasim din nou pe Vali Porcisteanu, proaspat castigator al
Raliului Tara Barsei, cat si pe Edwin Keleti, care va pilota un Mitsubishi Lancer Evo X. Lista nu se incheie aici, la startul competitie
revenind si juniori din Campionatul National de Raliuri si din cel de Viteza in Coasta, cum ar fi Octavian Tirnovean si Raul Badiu.
Asadar, Campionatul National de Slalom Paralel revine in forta dupa pauza de vara, o pauza care se pare ca le-a prins bine tuturor, avand timp sa isi pregateasca masinile pentru ultimele trei etape ale sezonului 2011.
Etapa a patra a Campionatului National de Slalom Paralel este organizata de A.C.S. Performance Sibiu si se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Parteneri: Napoca Rally Academy, Casa de Cultura a Municipiului Sibiu, Nursing Medica, Schuster & CO Ecologic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

S-a lansat noua platformă de e-administrație a Primăriei Sibiu

Platforma de e-administrație a Primăriei Sibiu s-a lansat în data de 8 august. într-un nou format și cu noi...
spot_img

Știri pe același subiect