19.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Mesajul primarului Klaus Iohannis cu ocazia începerii noului an şcolar

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Stimaţi profesori, Dragi părinţi, Dragi elevi,

banner

Ne aflăm la începutul unui an şcolar. Este momentul în care dumneavoastră, stimaţi dascăli, începeţi sau continuaţi formarea viitorilor profesionişti. E o responsabilitate mare pe care dumneavoastră v-aţi asumat-o în fiecare an şi sunt foarte mândru de faptul că elevii sibieni obţin în fiecare an rezultate bune la testările naţionale. Aceste rezultate vi se datorează în parte dumnevoastră, care aţi ştiut să formaţi şi să educaţi elevii pentru succes. Pentru aceasta, vă felicit!

Suntem alături de dumneavoastră şi sprijinim aceste eforturi prin toate mijloacele de care dispunem, pentru ca anul şcolar să se desfăşoare în condiţii optime, atât în ceea ce priveşte procesul educaţional cât şi în ceea ce priveşte funcţionarea unităţilor de învăţământ.

Şi pentru dumneavoastră, dragi părinţi, începerea acestui nou an înseamnă un angajament de a sprijini dascălii în eforturile lor. Pe lângă educaţia pe care o primesc în şcoală, elevii găsesc acasă o altfel de formare: educaţia care îi formează ca oameni. Vă urez succes şi multă putere de muncă!

în încheiere aş dori să transmit elevilor, fie că urmează cursurile unei şcoli generale sau ale unui liceu, că au o sarcină dificilă: aceea de a-şi onora dascălii şi părinţii prin rezultatele pe care le obţin la învăţătură.

Doresc tuturor putere de muncă, multă sănătate şi rezultate pe măsura aşteptărilor! Succes în noul an!

Primarul Municipiului Sibiu
Klaus Iohannis

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

S-a lansat noua platformă de e-administrație a Primăriei Sibiu

Platforma de e-administrație a Primăriei Sibiu s-a lansat în data de 8 august. într-un nou format și cu noi...
spot_img

Știri pe același subiect