28.1 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Workshop de coregrafie

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu organizează marţi 13 septembrie 2011 de la ora 19.30, împreună cu Departamentul Relaţii Internaţionale al Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, un workshop internaţional de coregrafie – dansuri tradiţionale, la care participă 40 (patruzeci) de studenţi din 20 de ţări şi membrii Ansamblului Folcloric Studenţesc Ardealul.
Programul include muzică live, dansuri şi proiecţii video şi este conceput astfel încât oaspeţii străini să descopere diversitatea costumelor şi a dansurilor tradiţionale româneşti. Pe de altă parte studenţii români au şansa de a învăţa mişcările de bază a dansurilor tradiţionale din alte ţări. Pe lângă acestea organizatorii au pregătit şi o serie de surprize pentru oaspeţii străini.
„Schimburile culturale sunt deosebit de utile atât pentru studenţii noştrii care pot socializa cu colegii lor din toate colţurile lumii, dar mai ales pentru studenţii stăini care, în proporţie de 90% vin pentru prima dată în România. Aceste forme de interacţiune, deosebit de utile în promovarea ţării noastre şi a centrului universitar Sibiu, vor fi dezvoltate pe tot parcursul anului 2011 „, declară Liliana Popescu directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect