19.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Nou program Erasmus la ULBS

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu prin Departamentul Relaţii Internaţionale a demarat la începutul lunii septembrie un nou program Erasmus şi Erasmus Mundus la care participă 80 de studenţi din întreaga lume.
Calendarul activităţilor propus pentru acest nou an universitar este deosebit de bogat, acesta incluzând pe lângă orele clasice de studiu şi activităţi sociale şi culturale. Pe lângă turul oraşului şi vizitele la marile muzee din Sibiu, studenţii străini au şansa de a cunoaşte direct muzica, dansurile şi costumele tradiţionale româneşti în cadrul unui atelier ce se va organiza marţi 13 septembrie 2011 începând cu ora 19.30 la Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu. Acestora li se vor alătura studenţii membrii ai ansamblului folcloric studenţesc din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor care vor prezenta dansurile şi costumele tradiţionale din toate zonele ţării.
„Educaţia studenţilor străini, este tratată cu deosebită responsabilitate, dat fiind faptul ca ea asigură nu numai socializarea acestora şi încurajarea comunicării între studenţii din spatiul UE şi din afara lui, ci mai ales promovarea dialogului inter-cultural. Asigurarea îmbunătăţirii informaţiilor legate atât de mediul universitar sibian cât şi a celor legate de promovarea oraşului şi a ţării noastre reprezintă una din misiunile primoriale pe care departamentul nostru le are în vedere”, declară Dana Preda Directorul Departamentului Relaţii Internaţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Poliția Locală a întocmit 89 de amenzi șoferilor care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, fără a avea acest drept

Persoanele cu dizabilități din Sibiu au la dispoziție 208 locuri de parcare pe domeniul public al municipiului Sibiu, atât...
spot_img

Știri pe același subiect