24.1 C
Sibiu
sâmbătă, iulie 2, 2022

Persoanele cu dizabilitati au acces la un serviciu de instruire pentru viata independenta

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Instruirea persoanelor cu dizabilitati motorii urmareste cresterea capacitatii lor de a deveni membri activi ai societatii prin dobandirea de informatii si abilitati practice de viata independenta, ceea ce le sporeste sansele sa se integreze socio-profesional. Aceste informatii vor fi oferite in cadrul unui Stagiu de instruire pentru viata independenta pentru persoane cu dizabilitati motorii medii din municipiu si judetul Sibiu organizat de Fundatia Motivation Romania in perioada 10 – 12 martie 2010.

banner FITS
banner FITS
banner FITS
banner continental

Evenimentul este parte a proiectului „Retea pentru incluziune” cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – Investeste in OAMENI! Numar de contract: POSDRU/14/6.1/S/8 – ID 2367

Scopul proiectului „Retea pentru incluziune” este dezvoltarea unei retele de servicii de calitate si inalt specializate pentru persoanele cu dizabilitati din Romania care sa duca la dezvoltarea unei societati incluzive in care participarea tuturor membrilor este incurajata si respectata.

Proiectul „Retea pentru incluziune” este un proiect strategic cu durata de 3 ani care este implementat la nivelul a trei regiuni: Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia, Regiunea de Dezvoltare Centru si Regiunea de Dezvoltare Sud Vest Oltenia. In judetul Prahova si Sibiu a fost infiintat cate un Centru de Training Regional, urmand ca un alt asemenea centru sa fie deschis pe parcursul proiectului la Mehedinti. In cadrul acestora se organizeaza evenimente de instruire pentru viata independenta pentru persoane cu dizabilitati motorii la nivel regional. Prin dezvoltarea de parteneriate la nivel local este stimulata implicarea in viata comunitatii a persoanelor cu dizabilitati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Spectacolul „Sacru și profan” din sezonul australian al FITS, anulat din motive medicale

Ultimele două zile ale Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu stăteau și sub tema "Sacru și profan". Acesta...
spot_img

Știri pe același subiect