22.4 C
Sibiu
duminică, mai 28, 2023

Cu noi, Istina are șanse

Cele mai citite

Istina Maria Dancu (Neagu) este studentă la Facultatea de Științe Economice, din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu. La doar 21 de ani Istina dă piept, într-un mod dur, cu partea neagră a vieții. În luna mai a anului 2013 este diagnosticată cu leucemie acută bifenotipică mieloidă și limfoidă B și sarcom granulocitic mediastinal. Doar primul cuvânt din diagnosticul ei poate îngheța pe oricine îl aude, însă Istina este nevoită să-l accepte. Și o face cu zâmbetul pe buze, cu tăria celor care știu să lupte și cu altruismul celor care știu să învețe și să dăruiască  din suferință. Istina luptă ca și ceilalți aflați la greu să-i poată urma exemplul. Și noi putem lupta pentru ea!

banner

Medicii au ajuns la concluzia că, pentru a prelungi viața Istinei este necesar transplantul de celule stem, însă pentru condiționarea anterioară transpantului este necesară utilizarea unui medicament (treosulfan) a cărui cost de achiziție variază între 5000 și 7000 de Euro. Istina nu dispune de acești bani, dar dacă fiecare dintre noi se decide să o ajute, poate reuși. Donatorul Istinei a fost găsit, iar noi putem să o ajutăm să ajungă la transplant. Medicii Istinei luptă, colegii, prietenii și cunoscuții ei luptă, Istina luptă, SĂ LUPTĂM ȘI NOI!  

Conturile pentru lei și euro sunt: 

RON RO45BTRLRONCRT0239247601

EUR  RO92BTRLEURCRT0239247601

SWIFT BTRLRO22

Donaț›iile pot fi realizate ș™i prin intermediul urnelor prezente în cadrul fiecăƒrei facultăƒț›i.

„Aproapele tău este o oglindă în care îţi vezi chipul înfrumuseţat de o bucurie pe care tu însuţi nu ai cunoscut-o încă şi de o tristeţe pe care tu încă nu ai împărtăşit-o”,  Khalil Gibran. 

{gallery}bilet{/gallery}

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Continuă greva în învățământ. „Guvernul nu a rezolvat cerința esențială”

Greva generală din Educaţie continuă, pentru că, după trei zile de pauză în negocieri, executivul nu a venit cu...
spot_img

Știri pe același subiect