22.4 C
Sibiu
duminică, mai 28, 2023

Împreună putem învinge cancerul. Un alt suflet are nevoie de ajutorul nostru

Cele mai citite

Vasile Oana, un sibian în vâstă de 42 ani, a primit un dinagnostic dur: cancer de piele. Totul a pornit de la o aluniță, care i-a dat de bănuit prin faptul că își schimba mărimea și culoarea. Diagnosticul a fost confirmat de către medici, specificându-se într-o scrisoare medicală că boala a debutat în noiembrie 2013. Acum, bărbatul își adună toată puterea pentru a lupta să rămână în viață. Are două fetițe, una de 8 ani și cealaltă, de numai 3 anișori. Își dorește să fie alături de ele în cele mai importante momente din viața lor și să le poată îndruma pașii la orice răscruce de drumuri. Nu poate însă singur.

banner

Deși are o voință de fier și este decis să lupte până la capăt, din punct de vedere financiar, îi este imposibil să facă față. Însă noi îl putem ajuta, orice donație, indiferent cât de mică, îi poate salva viața acestui om.
Banii îi sunt necesri pentru a ajunge la o clinică privată în Turcia, unde se poate trata. Doar un singur vaccin din tratamentul său poate ajunge până la un cost de 100.000 dolari.
„Ma rog la Dumnezeu atât pentru mine, cât și pentru dumneavoastră, pentru mâna de ajutor, pe care sper să o pot primi de la niște oameni cu suflet care chiar cred în necazuri”, spune Vasile Oana.

Îl putem ajuta pe Vasile la:

CONT IBAN RON:  RO76BRDE330SV77775303300 B.R.D. Talmaciu, judetul Sibiu 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Continuă greva în învățământ. „Guvernul nu a rezolvat cerința esențială”

Greva generală din Educaţie continuă, pentru că, după trei zile de pauză în negocieri, executivul nu a venit cu...
spot_img

Știri pe același subiect