15.2 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

„Spectacol subacvatic” la Teatrul „Gong” și la Alba Iulia

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă joi, 16 mai, de la ora 18:00, spectacolul „Kunterbunt”, în regia Anei Crăciun – Lambru. Spectacolul este prezentat în limba germană, cu supratitrare în limba română.

Publicitate

„Producția Teatrului „Gong” din Sibiu a câștigat, în 2022, premiul pentru cel mai bun spectacol al Festivalului Internațional „Puck” din Cluj Napoca. „Kunterbunt” deschide un imaginar fabulos prin tehnica animației într-un decor cu decupaje de tip pop-up unic în România. Producția de la Sibiu prezintă aventurile celui mai frumos peștișor din ocean în încercarea de a-și recupera prietenii, după ce rămâne singur și izolat din cauza atitudinii sale egoiste. Exaltant și muzical, reunind situații dintre cele mai comice, cu rechini furioși și crabi ce știu karate, dar și pilde pline de gingășie prin înțelepciunea Caracatiței, spectacolul deschide un dialog despre generozitate, admirație și prietenie. Angela Páskuy și Claudia Stühler articulează tot acest univers, printr-un joc tehnic și dinamic, ce aduce povestea în fața publicului de toate vârstele. Producția spectacolului reunește echipa Free Puppet Theatre, ce semnează întreaga scenografie pentru acest proiect, de la păpuși (Maria Mandea și Ana Crăciun-Lambru) la costume și decor (Alexandra Budianu, Elena Iorga și Paul Budan). Producția Teatrului „Gong” se bucură, de asemenea, de contribuția unuia dintre cei mai dinamici compozitori români, Marius Popa fiind la a treia colaborare cu teatrul sibian”, au transmis organizatorii.

Publicitate

Spectacolul merge și la Alba Iulia

Traducerea textului și a cântecelor din limba română în limba germană a fost asigurată de Ciprian Marinescu și Frank Weigand. Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute și este recomandat celor cu vârsta peste 3 ani. Costul unui bilet pentru reprezentația de la Sibiu este de 12 lei, tarif unic, flexibil, în limita locurilor disponibile. Biletele au fost puse în vânzare online prin teatrulgong.ro, dar și la sediul Agenției Teatrale din str. Alexandru Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 și 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminica între orele 10:00 și 14:00.

Spectacolul va fi prezentat și luni, 20 mai, de la ora 10:00, pe scena Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia, în cadrul celei de-a 17-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru „Povești”.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Drumuri și Poduri SA Sibiu continuă lucrările de reparații și întreținere a drumurilor județene

Drumuri și Poduri SA Sibiu continuă lucrările din cadrul Programului anual de reparații și întreținere a drumurilor județene, finanțat...

Știri pe același subiect