18.1 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

VIDEO: Ziua Mondială a Cititului Împreună va fi marcată la Mediaș

Cele mai citite

Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcţia pentru Cultură, va organiza în perioada 6 – 7 februarie 2024, la Biblioteca Municipală „Stephan Ludwig Roth“ un cerc de lectură dedicat Zilei Internaționale a Cititului Împreună.

În data de 6 februarie, invitații evenimentului sunt preșcolarii grupelor mari „Veverițe“ și „Buburuze“ ai Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 12, coordonați de către educatoarele Aurelia Popescu, Lidia Istrate, Cristina Pușcă și Adina Papară, care vor citi povești copiilor, ajutându-i astfel să descopere noi prieteni prin intermediul cărților.

Miercuri, 7 februarie, la sediul bibliotecii vor fi prezenți elevii clasei a II-a ai Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu“, coordonați de către Camelia Ciugudean, profesor pentru învățământ primar.

Copiii vor citi timp de o oră cărțile lor preferate, urmând ca apoi să își motiveze alegerile și să recomande colegilor lecturarea acestora.

Scopul întregii manifestări, marcată de milioane de oameni de pe întregul mapamond, este de a promova lectura și pasiunea pentru citit, de conștientizare a rolului cărții în viața noastră, de stimulare a imaginației și a îmbogățirii vocabularului, acestea fiind elemente necesare dezvoltării personale, indiferent de vârstă.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Expoziție exclusiv feminină la Sibiu

50 de artiste, din Filiala Sibiu și alte zece filiale ale UAPR, își prezintă lucrările, într-o expoziție intitulată  ”VITAL...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect