17.9 C
Sibiu
vineri, septembrie 22, 2023

Urgia peste România

Cele mai citite

Circulă pe internet o mulţime de proorocii despre viitor, între care una a părintelui Arsenie Boca, şi anume că România va fi ocupată într-o noapte din trei părţi de duşmanii ei.

Perfect plauzibil în contextul geopolitic actual: Ucraina ne e mai mult decât ostilă, în pofida ospitalităţii noastre pentru refugiaţii ei şi puternic pornită împotriva ortodoxiei;  ungurii ne iubesc ca sarea în ochi, jinduind la o Transilvanie care să le dea anvergură de stat, nu de s.r.l. de 10 milioane de locuitori;  pe sârbi i-am trădat când le-am permis americanilor să-i bombardeze tranzitând spaţiul aerian românesc;  iar bulgarii, orice ar fi, sunt fideli ruşilor prin slavism. De ruşi nu mai vorbim, care ne-ar hali pe pâine şi nu încetează a ne băga ţepuşa în coaste prin piesa lor de hărţuire şi şantaj: Republica Moldova, o „găselniţă” contra naturii din punct de vedere politic. Iar în noul context al războiului ruso-american pe teritoriul Ucrainei şi Marea Neagră ne este ostilă. Duşmani înverşunaţi ai naţiunii române sunt şi în Ţară, să nu-i ignorăm,  toţi membri unui partid monstruos : PTN, partidul trădării naţionale.

banner
banner
banner
banner

Stăm într-un singur aliat: bunul  Dumnezeu!!! Şi iată că ne pregătim să-L mâniem şi pe El. Căci proorocia completă a părintelui Arsenie Boca este că, în noaptea care va urma zilei în care parlamentul României va legifera  fărădelegea, (adică va legifera căsătoria cuplurilor de acelaşi sex, care este urâciune înaintea lui Dumnezeu – pentru care Sodoma şi Gomora zac şi azi calcinate pe fundul Mării Moarte, spre luare aminte), ţara va fi ocupată din trei părţi de duşmanii ei, dar (!!!) peste cei care o vor ocupa va ploua cu foc. Sătenii din Lisa, Sâmbăta şi alte sate din jurul Mânăstirii Brâncoveanu au auzit această proorocie din gura părintelui Arsenie şi ea este consemnată în cărţile care cuprind mărturiile oamenilor despre Sfântul Ardealului, canonizat demult în inima românilor.

Proorocia este trunchiată intenţionat pentru că prima parte nu convine curcubeiştilor, iar ultima parte coloniştilor.

Dar, Dumnezeu nu va îngădui nimănui să spurce acest popor care L-a urmat pe Golgota de 2000 de ani, de la încreştinarea sa prin primul chemat, Sfântul Apostol Andrei. Că a fost, este şi va mai fi crucificat pe drumul spre împlinirea destinului său etnic şi comic, DA. Dar atât! Căci iată mesajul Îngerului din Apocalipsă către biserica din Filadelfia – biserica ortodoxă română!!! (vezi „Descoperirea unei taine” de Radu Ioan Comşuţa, Ed. Arsenie Boca, 2018, p. 112): „Ştiu faptele tale; iată, am lăsat înaintea ta o uşă deschisă, PE CARE NIMENI NU POATE SĂ O ÎNCHIDĂ, fiindcă, deşi ai putere mică, tu ai păzit cuvântul Meu şi nu ai tăgăduit numele Meu… Pentru că ai păzit cuvântul răbdării mele, şi Eu te voi păzi pe tine de ceasul ispitei ce va să vină peste toată lumea, ca să încerce pe cei ce locuiesc pe pământ. Vin curând; ţine ce ai, ca nimeni să nu ia cununa ta…” ( Apocalipsa 3, 8-12) Şi ce avem? Dreapta credinţă strămoşească, ortodoxia, vie şi azi în inima României profunde.

Aşa că, dragii mei incompetenţi, prostalăi, slugarnici, abulici şi trădători din fruntea ţării, fire de praf pe cartea de Istorie a Neamului Românesc, intimidaţi de o mână de curcubeişti şi un CEDO impotent, care nu poate obliga un stat demn la nimic, să nu cumva să îndrăzniţi să legiferaţi fărădelegea în România ortodoxă, căci veţi da voi, copiii voştri şi copiii copiiilor voştri socoteală de toate sufletele peste care chemaţi urgia lui Dumnezeu prin idioţenia voastră!

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Egal cu un om în plus: FC Hermannstadt – FCSB 2-2

FC Hermannstadt și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, într-o partidă în care sibienii avut un jucător în plus...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect